1. Masi Oka bespreekt de productie van de Mega Man-film

Masi Oka bespreekt de productie van de Mega Man-film

Masayori "Masi" Oka, producer van de recent gelanceerde Death Note-film op Netflix en bekend als Hiro Nakamura uit de tv-serie Heroes, is nu bezig met een Mega Man-film en bespreekt de uitdagingen die het proces met zich meebrengt.

De producer werkt samen met de filmmakers Henry Joost en Ariel Schulman, die vooral bekendstaan als makers van Paranormal Activity 4. Masayori Oka geeft aan in een interview met Collider : "We zijn net begonnen met de productie van de Mega Man-film." De komst van de Mega Man-film werd in juli al bevestigd, maar nu is net de productie van de film gestart.

Verder laat hij weten groot liefhebber te zijn van de Mega Man-franchise en geeft hij aan veel vertrouwen te hebben in het proces. Hij laat echter ook weten dat er ook veel uitdagingen bij komen kijken.

"Bij manga draait het veel om de ontwikkeling van personages binnen een structureel verhaal. Een videogame gaat meer over mechanics, waarbij het verhaal wat meer op de achtergrond kan vallen," vertelt Masayori Oka. "Er komen dus veel uitdagingen kijken bij het verfilmen van een game-franchise, maar ik heb er veel zin in aangezien onze regisseurs goede filmmakers zijn en ook nog eens grote fans zijn van de game. Met alles wat geanimeerd is, een game of elk soort IP, wil je zeker weten dat de makers van de film fans zijn, aangezien dat ervoor zorgt dat er in ieder geval veel respect en begrip op de set is voor het originele verhaal en de kern van de franchise."

Wanneer de film lanceert of welke acteurs precies meespelen in de film is nog niet onthuld. Op filmsite IMDB scoort de live-action Death Note-film een magere 4,6/10.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

 • Ik heb de film death Note nog niet gezien, maar ik begrijp uit verschillende recensies dat het best een prima film is, gewoon een 7tje.
  Is die 4,6 weer niet zo'n "ik ben fan van de echte manga death Note en Hollywood verprutst alles, dus zonder het te kijken geef ik het al een 1" reactie??
  Hij lijkt mij best vermakelijk namelijk

 • Ik heb de film ook nog niet gezien, de anime wel.
  Wat ik begrijp is het grootste probleem de personages zelf.
  Light is in de tekenfilm bijvoorbeeld zeer slim, berekenend en houdt altijd zijn hoofd koel. Als ik de trailers van YouTube mag geloven, is hij in de film maar een grote sukkel…

 • Willem Dafoe als Ryuk is top! De rest was nogal van het niveau Last Airbender en Dragonball. Alsnog wel een vermakelijk filmpje. Iemand de japanse versie uit 2006 gezien?

 • Ik heb de film Death Note gezien en de animatieserie. Skip the movie, stick to the animated serie. Die film zuigt enorm, de film kiest welke events ze willen higlighten. Op slechts 1,5 uur film kan je het hele verhaal uit de reeks niet deftig vertellen. De film is echt uw tijd niet waard. Het lijkt net alsof een steengoede mop verteld wordt door iemand die gewoonweg geen moppen kan tappen. Not funny in the end at all.

 • Dat vond ik ook van de kenshin film.. Ze hebben teveel dingen in de films gepropt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren