L.A. Noire komt naar Switch, PS4, Xbox One en HTC Vive

Nieuws | -

Rockstar heeft vier nieuwe edities van L.A. Noire onthuld voor PlayStation 4, Xbox One, HTC Vive en Nintendo Switch. De releasedatum voor alle nieuwe versies is 14 november dit jaar.

De Switch-versie van L.A. Noire bevat de originele game en alle dlc met een aantal toevoegingen als een Joy-Con-modus die gebruik maakt van de gyroscoop, HD Rumble en besturing met bewegingen toevoegt. Hiernaast zijn nieuwe wijde camerahoeken en controls voor het touchscreen beschikbaar.

Op PS4 en Xbox One ontvangt de game een aantal technische verbeteringen die de visuele presentatie verbetert. Op de normale PS4 en Xbox One wordt de game afgespeeld in 1080p, terwijl de PlayStation 4 Pro- en Xbox One X-versies in 4K worden vertoond.

Pc-gamers met een HTC Vive kunnen zeven missies uit de game in virtual reality spelen. Een vr-versie van L.A. Noire voor Oculus Rift of PlayStation 4 is niet aangekondigd door Rockstar.

L.A. Noire verscheen oorspronkelijk in mei 2011 voor PlayStation 3 en Xbox 360. Een halfjaar later werd ook een pc-versie uitgebracht. In januari en juni van dit jaar verschenen al geruchten over een remaster; een Switch-versie en ondersteuning voor virtual reality-headsets werd toen ook al genoemd. De vorige keer dat Rockstar een game uitbracht voor een Nintendo-platform was in 2009. Toen verscheen GTA: Chinatown Wars voor de Nintendo DS.

De vorige keer dat Rockstar een game uitbracht voor een Nintendo-platform was in 2009. Toen verscheen GTA: Chinatown Wars voor de Nintendo DS.

L.A. Noire verscheen oorspronkelijk in mei 2011 voor PlayStation 3 en Xbox 360. Een halfjaar later werd ook een pc-versie uitgebracht. In januari en juni van dit jaar verschenen al geruchten over een remaster; een Switch-versie en ondersteuning voor virtual reality-headsets werd toen ook al genoemd.

In onze originele review omschreven we de game als een "intrigerende, sfeervolle detectivethriller met fantastische gezichtsanimaties".

Op 14 november verschijnen de nieuwe versies van L.A. Noire voor Nintendo Switch, HTC Vive, PlayStation 4 en Xbox One.

Geplaatst op 7 september 2017 om 15:14 door Lucas May


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.