1. Europa ontvangt eindelijk The Binding of Isaac: Afterbirth+ op Switch

Europa ontvangt eindelijk The Binding of Isaac: Afterbirth+ op Switch

Na lang wachten kunnen we ook in Europa aan de slag met The Binding of Isaac: Afterbirth+ op de Switch.

De klassieke indiegame kwam al rond de lancering van de Switch uit in de Verenigde Staten. Uitgever Nicalis beloofde spoedig een Europese versie te lanceren, maar dat bleek toch langer dan verwacht te duren.

De fysieke editie bevat naast de game en een doosje ook een gebruiksaanwijzing van twintig pagina's, gebaseerd op boekjes die vroeger bij games zaten, alsmede een stickervel.

In The Binding of Isaac: Afterbirth+ spelen gamers met Isaac, die probeert te ontsnappen van zijn moeder. Deze vrouw wil hem namelijk offeren aan God. De game biedt een unieke mix tussen rpg en shooter in een random gegenereerde wereld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Deze game nooit gespeeld omdat ik het er veel te naargeestig uit vind zien. Proberen waard?

  • Heb er zelf een goed aantal uren in gestoken en is een best uitdagende game. Als de gameplay je iets lijkt dan is het zeker de moeite (en het geld) waard. Op PC is het bij sales ook regelmatig voor een enorm lage prijs te kopen.

  • Thanks Matie

  • Stickervel

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren