1. Klassieke game Flashback komt volgende maand naar Dreamcast

Klassieke game Flashback komt volgende maand naar Dreamcast

Er komt wonderbaarlijk genoeg een game naar Sega's laatste console, de Dreamcast. De klassieke Amiga-game Flashback welteverstaan.

Deze nieuw aangekondigde Dreamcast-versie van de game draait perfect op breedbeeldschermen en heeft een set filters die gekozen kan worden. Dat beantwoordt niet waarom er überhaubt nog een Dreamcast-game wordt uitgegeven (de console werd rond 2001 opgegeven), maar ons hoor je niet klagen.

Voor de duidelijkheid: het gaat niet om de remake van Flashback die een aantal jaar geleden uitkwam op de Xbox 360. Het is echt de originele Amiga-game, met wat extra opties die hierboven worden genoemd.

Flashback is o.a. te bestellen via Play-Asia voor 33,79 euro. Het spel moet op alle Dreamcast-systemen werken, ongeacht de regio.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Deze game was zo ontzettend moeilijk, en dat kwam vooral door de slechte controls. Ik had em destijds op de SNES. Nooit geweten dat dit zo'n gerespecteerde game is trouwens.

  • Hoewel ik een grote fan ben van Another World, Abe's Oddysee en het super vette Heart of Darkness, kon ik nooit echt inkomen in Flashback. Lijkt me leuk om dit spel een 2e kans te geven, maar voor 34 euro? Hmm..

  • Dit vind ik toch altijd wel lachen hoor, dat er nog steeds af en toe een nieuwe game voor een console uit het verleden verschijnt. Alsof je even terug gaat in de tijd.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren