1. PS4- en XOne-versies Bayonetta, Vanquish en Shenmue 1 en 2 genoemd

PS4- en XOne-versies Bayonetta, Vanquish en Shenmue 1 en 2 genoemd

Hoewel nog niets zeker is, zouden PlatinumGames' Bayonetta en Vanquish, alsmede Sega-games Shenmue 1 en 2, wel eens naar Xbox One en PS4 kunnen komen. De games worden namelijk genoemd op een aantal websites van Europese retailers.

De PS4- en Xbox One-versies van Bayonetta en Vanquish worden genoemd door Alza, FilmGame en EsteLacnejsie. De websites zijn het er niet over eens of de games, die volgens de sites in één pakket komen, in oktober of november verschijnen. Beide titels verschenen onlangs nog op pc.

Ook een Shenmue 1 en 2-pakket wordt genoemd door Alza, naast Heureka, GetGame en MadGamer. Wederom worden PS4 en Xbox One aangehaald als platforms waarop de games zouden verschijnen.

Sega, de uitgever van alle bovengenoemde games, heeft nog niets bevestigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Dat is heel erg tof. Ik heb ontzettend genoten van Bayonetta. Ook al was dat de versie op de PS3. Vanquish is een titel waar ik ooit interesse heb gehad, maar waar het niet van gekomen is om hem te spelen. Let it happen!

 • Als dit waar kan zijn, zou het heel erg tof zijn!
  Bayonetta is een van mijn favoriete games en Vanquish was lekker snelle actie.
  Maar een bundel van Shenmue 1&2 zou helemaal te gek zijn! Hopelijk laten ze het intact zoals de Dreamcast versies, het liefst met keuze in de gesproken taal (japans of engels).
  Fingers crossed…

 • Als het nu eens Bayonetta 2 zou zijn… Maar die is alleen uit op de WiiU.

 • Deel 2 is onmogelijk aangezien Nintendo de productie heeft betaald.

 • Ziet er erg geplakt en dus fake uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren