1. Xbox One X krijgt 'de mooiste versie' van Assassin's Creed Origins

Xbox One X krijgt 'de mooiste versie' van Assassin's Creed Origins

Director van Assassin's Creed Origins Ashraf Ismail vertelt dat de Xbox One X-versie het mooist gaat worden.

Ismail legt uit dat het team zorgt dat alle versies van de verwachte Assassin's Creed-game een mooie ervaring leveren. In een interview met We Write Things vertelt hij toch extra waarde in de Xbox One X-versie te zien: "Het is een genoegen geweest om aan de Scorpio te werken. Het was relatief gemakkelijk om onze game goed te laten draaien. Ik denk dat de versie op Xbox One X de allermooiste is, omdat hij met zulke hoge resolutie draait. We hebben simpelweg meer RAM om mee te spelen en er zijn gewoon meer mogelijkheden tot onze beschikking om ons creatieve werk te laten zien."

Sommige fans twijfelen of de Xbox One X de mooiste weergave van het spel zal geven en verwachten dat de game er ongeveer hetzelfde uitziet op de PlayStation 4 Pro. Toch lijkt Ismail zeker van zijn zaak: "De ervaring zal gelijk zijn voor alle versies en we doen er alles aan de game er zo goed mogelijk uit te laten zien op elk platform. Dat gezegd hebbende is de Xbox One X-versie zonder twijfel de mooiste." De mogelijkheid dat de pc-versie nog mooier dan de Xbox One X-versie kan zijn, wordt niet besproken.

Eerder kwam een gerucht naar buiten dat de Xbox One X-versie van Assassin's Creed Origins met een 1080p/60fps-modus komt . Deze modus is nog niet officieel bevestigd door Ubisoft of Microsoft.
Assassin's Creed Origins komt uit op 27 oktober op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

 • Niet in 4k 60fps, iets wat Sony en Microsoft blijven geloven.

 • Zoals eerder aangegeven zal dat voor first party titels wel het geval zijn. Wat ontwikkelaars als Ubisoft doen mogen ze zelf bepalen. Bij mij ligt de voorkeur i.i.g. bij betere framerate/textures met checkerboard 4K.

 • Goeie vriend, geen 1 game gaat met zulke specs(PSPro/Xbox-X stabiele 60 fps/4k draaien.  Sorry om het zo te melden maar dat is gewoon een advertising van MS/SONY je zou blij moeten zijn met stabiele 60fps/1080p  Houd aub een racegame erbuiten.  Ontopic: betekent dit weer dat de PC versie een slechte console-port is?

 • Geen één game? Je snapt dat 4K slechts de resolutie is? Analyses van onder andere Digital Foundry bewijzen dat de One X dit en meer kan met de bestaande/toekomstige line-up. De combinatie van DirectX 12 met deze hardware maakt het letterlijk vergelijken met PC hardware zeer krom. En waarom race games hier buiten houden? Ik zeg niet dat alle games op 4K zullen draaien (wat ook geen must is zoals ik aan gaf), maar dit zal voor de meeste first party titels wel zo zijn.
  In ieder geval: Volgens mij moet jij je zelf iets meer in het onderwerp verdiepen, "goeie vriend". Kijk bijvoorbeeld eens deze video:
  https://www.youtube.com/watch?v=RE2hN…

 • Het is heel simpel elke game kan op de xbox one x in 4k/60fps. Maar hoe het er dan uit ziet is een ander verhaal. Ik heb liever 1080p/60fps op ultra settings dan 4k/60fps op medium settings.

 • Tipsderasi, er zijn genoeg games die in 4K 60fps gaan afspelen.
  https://www.google.nl/amp/s/www.windo…  Misschien eerst even wat research doen voordat je die onzin roept ;)

 • Ik denk dat hij doelt op nieuwe games en niet de "enhanced" games. Daar zit namelijk nauwelijks een native 4K tussen, laat staan 60fps.

 • Dat zijn er maar weinig inderdaad.

 • 2013
  Xbox : Resolutie boeit nie !
  PS4 : Sterkste console en beste GFX !  2017
  Xbox : haha hogere resolutie en betere GFX. Sterkste console boeyah !
  PS4 : Resoluties boeien niet. Wij hebben exclusieve games.  Hypocriete volkje dat zich gamer noemt brrrr ;).

 • Resolutie maakt niet veel uit? misschien moet jij ff wat meer in dingen gaan verdiepen?  Race-game buiten houden? - die zijn meestal makkelijk te optimaliseren als die exclusief voor die console zijn en op half 4k draaien  Ik heb geen research nodig, misschien moeten jullie je beetje als gamen je hobby is, gaan verdiepen "where real shit's going on."  Zinloos eigenlijk om hier me tijd aan te besteden.  Blijf in je waan, ga ik lekker verder met het echte werkt  PS als je 4K wilt zou je een 4K monitor moeten kopen, want op TV's is niet eens echt 4K

 • Ik zeg nergens dat de resolutie niet veel maakt, ik probeer aan te geven dat dit een enkele factor is. Dit was naar aanleiding van jouw comment dat geen één game op 4K/60fps kan draaien op de Pro/One X, wat natuurlijk onzin is.
  Wat grappig dat ik precies het zelfde over jouw comments denk. Veel plezier ermee. We zien eind dit jaar wel hoe het zit.  Ps. Het echte werk? Mijn GTX1060 is natuurlijk weer niet goed genoeg in jouw ogen voor de échte PC-gamers.  Edit:
  Op TV's is 4K niet echt 4K? Nee, ik ben echt onder de indruk van je "kennis".

 • 4K tv's geen echte 4K? Vertel…ben benieuwd wat het dan wel is.

 • @tipederasi  Nee resolutie boven de 1080p maakt inderdaad weinig uit. 4k is marketing technisch wel leuk maar voor gamen stelt het niets voor. Ik game liever op 1080p met goede anti aliasing. 4k betekend dat je veel dingen moet opofferen. Resolutie maakt een game niet specifiek mooier als je om graphics geeft.

 • @persoon met een echte 4k monitor
  Hoe moet ik research doen als de grote wijze echte 4k monitor man mij niet helpt :(. Wat is *echt* 4k en waar koop ik het !

 • ''PS als je 4K wilt zou je een 4K monitor moeten kopen, want op TV's is niet eens echt 4K ''  Deze man…

 • Nou nou nou rustig aan jongen ik probeer jullie alleen maar wat wijzer te maken.  https://www.reddit.com/r/pcmasterrace…

 • Als er een link met daarin de woorden "pc masterrace" staan, kan ik het al bijna niet meer serieus nemen.

 • We zijn inderdaad wat wijzer geworden dankzij jou geweldige input.

 • @tipederasi
  Zoals awesomedude al zegt helpt die link niet en ook de content meldt niets over dat 4k monitor verhaal wat nergens over gaat mbt resolutie in 4k die anders zou zijn.

 • Heeft Microsoft nog first party titels? Heb ze in tijden niet meer gezien iig

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren