1. Kijk vannacht naar Nintendo Direct over aankomende games

Kijk vannacht naar Nintendo Direct over aankomende games

Nintendo heeft aangekondigd een nieuwe Nintendo Direct uit te zenden in de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 september.

De Direct-uitzending duurt ongeveer 45 minuten en gaat voornamelijk over de games die de komende maanden op de Switch en 3DS verschijnen. Volgens de aankondiging worden hierbij in ieder geval nieuwe details over Super Mario Odyssey bekendgemaakt.

Vermoedelijk wordt ook nieuwe informatie onthuld over de aankomende dlc voor Zelda: Breath of the Wild. Verder is het mogelijk dat er nieuwe beelden vrijgegeven worden van Fire Emblem Warriors, Xenoblade Chronicles 2, Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon en Pokkén Tournament. Wellicht komen games als Metroid Prime 4 en de Pokémon-rpg voor Switch nog aan bod. De kans is groot dat er ook nieuwe titels worden aangekondigd.

Bekijk hieronder de Nintendo Direct. De presentatie begint om 0:00 uur in de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 september. Wat hoop jij te zien in deze Nintendo Direct-presentatie?

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

 • Lekker avondje! Eerst Champions League voetbal en daarna een Nintendo Direct, top!

 • Kan niet beter he :D

 • Aankondiging van de gelicenseerde Nintendo SD cards by Sandisk, want met 32gb en beperkte ruimte op de cartridge kom je niet ver. NBA vereist het al: 1/3 op de cartridge en 2/3 downloaden.

 • Heb het al eerder tegen je gezegd…  Je kunt ieder merk SD kaart gebruiken. Je moet wel een debiel zijn om de Nintendo branded versie te kopen…verder dat er extra software gedownload moet worden wat is daar perse erg aan? Dat is op de andere consoles ook standaard.  Bovendien is een SD kaart goedkoop te upgraden. Die ingebouwde HDD's van de bijvoorbeeld de Xbox kan je niet upgraden. Je moet dus een nieuwe XBox kopen of een externe eraan aanhangen.  32GB is idd aan de lage kant. 64 of 128GB was beter geweest, maar dan was de Switch ook nog es zon 50 euro duurder geweest…via Micro SD is gekozen voor een verstandige, technisch beter/sneller en goedkope oplossing.  En jij wil beweren dat NBA 48GB is?
  16GB op de card en 32GB download?

 • Klopt, ieder merk kan ingezet worden. De Nintendo Experience krijg je volgens Nintendo alleen met Nintendo SD kaarten.  Extra software downloaden is een probleem als de online ondersteuning wordt stopgezet. Tweedehandse verkopen is nu ook nog niks over bekend. Daarnaast hebben mensen een reden om een game offline te kopen, maar moeten nu alsnog online verder.  Ik beweer dat niet. Op een cardridge kan volgens mij 32gb, dus 2/3 hiervan zou gedownload moeten worden.

 • De max grote card is tot nu toe 32gb. Later worden ze waarschijnlijk groter. Standaard is 16GB
  NBA 2K18 voor de Switch is ongeveer 25GB in de eShop had ik ergens gelezen.  Ik neem aan dat ze dus gekozen hebben voor een 16GB card plus 9 GB aan download. Vind het gewoon raar dat ze niet kiezen voor de 32GB gamecard in dit geval.  Dat terzijde moet third party gewoon eens leren fatsoenlijke compressie toe te passen. Compressie verhoogd de laadtijden wellicht maar die zijn door het gekozen medium toch zeer snel.  Ik neem toch aan dat Nintendo een tool geleverd heeft in een devkit, ze passen zelf ook altijd compressie toe in hun games.  Maargoed het is gewoon afwachten hoe dit vloeit. De grotere games als Skyrim en LA noire zullen ons waarschijnlijk meer duidelijk maken over deze kwestie.

 • Ze pakken niet de grotere kaarten, omdat die duurder zijn om te produceren en ze willen niet minder winst natuurlijk.

 • Klopt. De €10'extra kosten voor de La Noire Switch zal hier iets mee te maken hebben.

 • nogal logisch dat je je eigen kaartjes gaat aanbevelen..
  En idd het geheugen in de cartridges kost meer dan een bluray en daarom zijn physical games duurder.. maar dan staan ze wel ook online even duur…

 • Dat laatste is niet altijd waar. Het is aan de third party zelf welke eshop prijs ze vragen. LA noire bijvoorbeeld is digitaal 10 euro goedkoper dan retail.  Maar zeiken om digitale prijzen is sowieso onzin…ik zie regelmatig games op xbox live staan voor 69.99 terwijl de retail versie slechts 59.99 kost…

 • Zijn de prijzen voor de digital versie al bekend dan?

 • Voor noire kon ik niet zo heel snel een geweldige bron vinden maar PU meld het iig wel.  http://www.pu.nl/artikelen/nachtwacht…

 • Hopelijk bewegende beelden van Metroid 4!
  Dan ben ik op zich al tevreden… en o ja graag een update voor een internet browser.
  En over 4 dagen mijn 3Ds even aanslingeren voor Metroid: Samus Returns….

 • Achievement / trophy systeem :-)

 • Zou leuk zijn maar ik denk dat we dat pas krijgen als de online service uit de doeken wordt gedaan. (Ergens in december verwacht ik)  Ik verwacht eerder wat in het artikel staat plus misschien nog een verrassing ofzo.

 • Ik las net dat 13 september voor super smash een bijzondere dag is… dus wie weet. Verder ben ik benieuwd of pokemon ultra sun en ultra moon een betere indruk kan achterlaten zodat mensen er nog enthousiast van worden.

 • Als ze nu een mediaplayer aankondigen die gewoon alle bestanden kan afspelen ben ik blij..
  groter scherm dan men smartphone, draagbaar, heb geen tablet en moet er ook geen.. zou gewoon leuk zijn.

 • Graag een release datum voor Stardew Valley! Wordt eens tijd…

 • Weer niks…

 • Zelda The Wind Waker.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren