1. Ubisoft brengt volgende week arenashooter Atomega naar Steam

Ubisoft brengt volgende week arenashooter Atomega naar Steam

Ubisoft heeft gisteren Atomega aangekondigd. Deze arenashooter wordt ontwikkeld door het team achter de Grow Home- en Grow Up-games.

De game speelt zich af aan het einde der tijden, wanneer er alleen nog maar Exoforms bestaan. Deze post-biologische levensvormen stammen af van mense n machine en vechten om aan de top te staan, wat in arena's gebeurt.

Het is de bedoeling dat spelers massa verzamelen om groter te worden. Dat doet men door niet raak geschoten te worden en deze massa op te rapen. Door massa te verzamelen veranderen spelers van een kleine Atom naar een grote Omega. Spelers met de meeste massa winnen een potje.

De game ondersteunt 4v4-wedstrijden die tien minuten duren. Atomega is vanaf 19 september al verkrijgbaar op Steam. Het is niet bekend of de game nog naar andere systemen komt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren