1. Stéphane Lefebvre aan het stuur in WRC 7 - Gameplay

Stéphane Lefebvre aan het stuur in WRC 7 - Gameplay

Er zijn twee gameplayvideo's uitgekomen van WRC 7. Hierin rijdt Stéphane Lefebvre over de rallyparkoersen in Corsica en Argentinië.

WRC 7 biedt nieuwe wagens die agressiever dan gewoonlijk zijn dankzij een aantal veranderingen in de regels van het World Rally Championship. Daarnaast moet de game ook nog realistischer besturen.

De game bevat ook een nieuw soort 'Epic Stages'. Alle dertien rallies in de game hebben Epic Stages, langere en realistischere versies van een parkoers voor getrainde spelers. WRC 7 komt aanstaande vrijdag uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • hmm Ik weet het niet. Die vorige WRC edities waren absoluut niet al te fijn om te rijden en zagen er ook nog vrij beroerd uit. Nu zie ik ook weer een lage framerate die storend werkt (of het ligt aan het filmpje) en qua grafische beleving ben ik ook niet onder de indruk. Hoe het rijdt vind ik lastig te beoordelen, al lijkt dat wel verbetered, maar ik gok dat Dirt een veel betere keus blijft.

  • Ben ook niet erg onder de indruk. Ziet er heel statisch uit allemaal. Het is natuurlijk nooit goed om te stoppen met ontwikkelen maar in dit genre loop je toch altijd achter de feiten aan met een sterke speler als codemasters in de buurt…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren