1. Update: De PUBG-update die mist toevoegt is nu live

Update: De PUBG-update die mist toevoegt is nu live

Update: De update die onder andere mist toevoegd aan PlayerUnknown's Battlegrounds is nu live. De volledige patchnotes voor de PlayerUnknown's Battlegrounds-update zijn te zien op Steam . Andere belangrijke toevoegingen zijn het Mini 14-wapen en een nieuw stadje ten oosten van Stalber. Ook is de Tommy Gun verwijderd van Care Packages en zijn er een aantal veranderingen aan de UI.

Origineel bericht: De shooter PlayerUnknown's Battlegrounds krijgt mist als weerelement, wat de game nog spannender moet maken.

De belangrijkste verandering van de toegevoegde mist wordt natuurlijk dat het moeilijker is om alles duidelijk te zien, waardoor spelers verrast kunnen worden door vijanden, maar ook zichzelf beter kunnen verschuilen.

De mist wordt toegevoegd met de eerstvolgende grote update. Die moet ergens deze week online gaan. In de loop van de dag moeten de patch notes online komen te staan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik dacht al tijdens het spelen, deze game mist wat.

  • Wowwwwwwww

  • Komt dit pubg ook nog uit voor ps4?

  • Is volgens mij nog steeds onduidelijkheid over.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren