1. Nieuwe uitbreiding voor het Pokémon-kaartspel onthuld

Nieuwe uitbreiding voor het Pokémon-kaartspel onthuld

The Pokémon Company International heeft een Pokémon Trading Card Game-uitbreiding bekendgemaakt onder de naam Sun & Moon: Crimson Invasion.

De uitbreiding bevat meer dan 110 nieuwe kaarten, inclusief acht nieuwe donkerrood getinte GX-kaarten van de Ultra Beasts uit Pokémon Sun en Moon en drie full-art Supporter-kaarten.

Met Sun & Moon: Crimson Invasion komen tevens de pokémon Type: Null en Silvally voor het eerst in officiële kaartvorm en maken Pokémon-trainers Lusamine en Gladion hun debuut als Supporter-kaarten. Daarnaast verschijnen ook meer Alola-pokémon, zoals Alolan Exeggutor en Alolan Marowak.

Tot slot worden nog twee themadecks van zestig kaarten uitgebracht van deze uitbreiding, genaamd Destruction Fang en Clanging Thunder.

Om Sun & Moon: Crimson Invasion uit te proberen kunnen fans terecht bij proeftoernooien die worden gehouden op meerdere plekken in Nederland. Om de locaties en datums van deze evenementen in te zien kun je terecht op de website www.pokemon.co.uk/locator . Meer informatie over de nieuwe uitbreiding is te vinden op de officiële website . De uitbreiding lanceert op 3 november in Nederland.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Nice ;)

  • Die Exeggutor kaart is wel echt baas! :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren