1. Okami HD lanceert 21 december in Japan in 4K

Okami HD lanceert 21 december in Japan in 4K

Capcom heeft bekendgemaakt dat Okami HD een nieuwe release krijgt in Japan met 4K-ondersteuning.

Het bericht komt van de Japanse website Ryokutya2089. Volgens de site komt de game uit op 21 december in Japan voor PlayStation 4, Xbox One. Deze website staat bekend om het lekken van informatie uit de Japanse tijdschriften Famitsu en Dengeki G's Magazine.

Alleen de PlayStation 4-versie zal een fysieke release krijgen. De pc-versie verschijnt al eerder, namelijk op 13 december. Hierbij zal ook de loading mini-game terugkeren naar het spel, die afwezig was in de heruitgave van de game op Wii en PlayStation 3. Alle nieuwe versies ondersteunen 4K en een optionele 4:3-weergave zoals in het origineel wordt ook toegevoegd. Tevens is een limited edition aangekondigd waarvan de inhoud nog niet is onthuld.

Het is nog niet duidelijk wanneer de game precies naar Europa wordt gebracht. Een uitgelekte releaselijst van retailers gaf eerder een datum aan van 12 december, hoewel dit waarschijnlijk een tijdelijke datum was. Eerder verscheen een Koreaanse classificatie voor deze game, waardoor de geruchten ontstonden over de HD-versie van de game voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

In 2007 werd Okami voor het eerst uitgebracht in Europa voor PlayStation 2.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Geweldige game.
    Al begin ik mij af te vragen of Capcom nog wel eens wat nieuws uitbrengt. Het zijn 9 vd 10x remakes, rehashses en collections…

  • noem het dan okami 4K?

  • Dus weer een rerelease. Er is al een HD rerelease voor de PS3 en nu weer opnieuw. *zucht* Waarom geen nieuwe deel ?

  • 12 december release in Europa. 20 euro en fysiek

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren