1. Okami HD verschijnt op 12 december in het Westen

Okami HD verschijnt op 12 december in het Westen

Gisteren was de Japanse versie al nagenoeg bevestigd, maar nu is het ook voor ons officieel: op 12 december komt Okami HD in het westen uit.

Zoals gisteren al bleek komt de game naar PlayStation 4, Xbox One en pc en draait het spel in 4K op schermen die dat ondersteunen. Spelers kunnen ook kiezen om de game in een 4:3 ratio te draaien.

De game werd oorspronkelijk ontwikkeld voor PlayStation 2 door Clover Studios. Diverse leden van deze ontwikkelaar, ook bekend van titels als Viewtiful Joe, hebben uiteindelijk de studio PlatinumGames opgericht.

Hieronder is de eerste trailer te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Nooit gespeeld ondanks de goede verhalen. Vind de artstyle niet zo mooi en altijd erg druk en onoverzichtelijk overkomen. Of valt dit mee tijdens het spelen?

  • Kan inderdaad onoverzichtelijk overkomen, al denk ik dat scherpere textures de game helpen overzichtelijker over te komen. Eigenlijk zou je eens in de gelegenheid moeten zijn de game uit te proberen bij iets of iemand, want het is echt een pareltje. Een van mijn persoonlijke favorieten uit het tijdperk PS2.

  • Valt wel mee, ik dacht dat je ook bepaalde filters kon uitzetten bij de HD versie.

  • Deze game zou ik wel willen spelen! Helaas heb ik geen xbox of ps4. Ik heb wel een pc maar ik game daar de laatste tijd steeds minder op dus had hem wel graag op de switch zien komen!
    Ik kan me ook zo snel niet bedenken waarom hier niet voor gekozen is.. Misschien word het vanavond nog wel aangekondigd bij de Nintendo direct, maar ik denk het toch niet helaas.

  • Net zoals bij Skyrim ben ik wel klaar met die constante remakes van Okami. Het is werkelijk een fenomenale game en probeer hem vooral uit als je de kans krijgt, maar voor mij hoeft het niet meer. Zowel op PS2, Wii als PS3 gespeeld en goed bevonden. Veel liever zou ik een nieuwe game binnen Okami (zoals Okamiden) zien of een die ook gestoeld is op de Japanse mythologie.

  • No thx. Heb de game al via PS+ op de PS3.

  • Komt ie hier ook fysiek uit voor de PS4?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren