1. Switch online app blijft na update ook werken in slaapmodus

Switch online app blijft na update ook werken in slaapmodus

De online app voor de Switch, die via smartphones te gebruiken is, werkte niet meer wanneer je een andere app op je telefoon opende of de telefoon in de slaapmodus ging. Dat heeft Nintendo via een update nu opgelost.

Met de app kunnen vrienden worden uitgedaagd voor online games en kan er voice chat worden toegepast. Voorheen viel de verbinding echter weg wanneer de telefoon in slaapmodus ging of als een andere app werd geopend, waardoor de app vrijwel onbruikbaar was.

Dankzij de nu beschikbare update 1.1.0 is dit opgelost. Voice chat blijft werken wanneer andere apps worden geopend of de telefoon in slaapmodus gaat.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Nog nooit gebruikt, maar goed nieuws zolang ze voicechat niet via de switch (kunnen) inplementeren voor de mensen die het wel gebruiken.

 • Michel, lees je tekstje even opnieuw.

 • Ik hoop dat nintendo snel gaat inzien dat niemand dit gaat gebruiken buiten Japan. In het westen vinden wij dit soort systemen raar. Ik weet dat men alles met hun telefoon doet in Japan…zelfs de wc doorspoelen en de warmte van je wc bril bepalen gebeurt daar via een app.
  Maar in het westen hebben we liever een ingebouwd systeem…  Al gebruik ik voice chat niet meer sinds deze generatie. Veel teveel schreeuwende kids.

 • Na de app is wel handig voor je Splatoon stats en gear bestellen.  Ik vraag me eerder af met Third party games de komende tijd. Heb je ingame voice chat met DBZ 2 en fifa 18 :).

 • Nu al? >< Haha

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren