1. De Season Pass voor Star Wars Battlefront is tijdelijk gratis

De Season Pass voor Star Wars Battlefront is tijdelijk gratis

De Season Pass van Star Wars Battlefront uit 2015 is op dit moment gratis te downloaden voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De aanbieding is nog niet officieel aangekondigd door EA, maar de dlc is al wel gratis te downloaden op alle drie de platforms. Voor de pc-versie van de game is de Season Pass beschikbaar via Origin . Voor Xbox One-gebruikers is de Season Pass verkrijgbaar via de Microsoft Store, maar is wel een Xbox Live Gold-abonnement nodig om gebruik te maken van de aanbieding.

Voor PlayStation 4-spelers is de Season Pass beschikbaar in de PlayStation Store en is geen PlayStation Plus vereist. Hoewel het om een tijdelijke aanbieding gaat, is nog niet duidelijk tot wanneer de Season Pass gratis is. Met de Season Pass krijgen spelers toegang tot alle uitgekomen dlc van Star Wars Battlefront.

Star Wars Battlefront 2 verschijnt op 17 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Voor deze game wordt geen Season Pass uitgebracht. In plaats daarvan zal het spel een microtransactiesysteem bevatten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

 • Gisteren even binnen gehengeld :)

 • Lekker dan, ik heb destijds 100 pleuros neergelegd voor de Ultimate edition welke nieuw 140 ofzo kostte dacht ik.

 • Karma is a b*tch Stickie

 • Jammer he

 • En heb die schijtgame nauwelijks gespeeld.

 • Een ezel stoot zich niet tweemaal aan dezelfde steen

 • Lekker en de game zelf is nu ook in de aanbieding in de Microsoft Store voor slechts: € 4,49 :-D

 • Heerlijke aanbieding idd voor de mensen die hem nog niet hebben. Zeker een aanrader voor die prijs :)

 • Buiten de negatieve recensies voornamelijk door de hoge prijs van de dlc etc. altijd/nogsteeds prima vermaakt met deze game. Is gewoon een leuke MP shooter. Het hele SP gezeik ook nooit begrepen aangezien ik niet begrijp waarom je uberhaupt de SP wil spelen terwijl je met een gigantische groep spelers online de grote veldslagen kunt naspelen die zo vanuit de films zijn geslopen. Kan ook niet wachten op deeltje 2 :)

 • Haha lekker, voor 5 euro met DLC koop ik hem vanavond wel. Destijds vond ik het echt de prijs niet waard.  Battlefront II lijkt Pay to Win te gaan worden, even afwachten hoe dat gaat. Tot die tijd toch een leuke game voor 5 euro. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren