1. 3DS-versie van Minecraft komt vandaag uit

3DS-versie van Minecraft komt vandaag uit

Minecraft komt naar de Nintendo 3DS, zo heeft het bedrijf aangekondigd tijdens de Nintendo Direct-uitzending. De game komt vandaag al op de eShop uit.

De game, die voluit Minecraft: New Nintendo 3DS Edition heet, is alleen speelbaar op New 3DS en New 2DS. Deze versie heeft zowel de Survival- als de Creative-modi en twee mogelijkheden voor de besturing: via knoppen en het touchscreen. Daarnaast komen er speciale pakketten met skins en textures gebaseerd op Nintendo-franchises.

De game komt vandaag op de 3DS eShop uit en later ook fysiek in de winkels. Precieze releasedata zijn niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Dat MS support

  • Opmerkelijk is het wel dat Microsoft hun misschien wel grootste game overal op uitbrengt. Misschien afspraken gemaakt toen ze het kochten?    Maar een aantal jaren geleden bracht Rare ook nog DS/3DS games uit dacht ik. Handheld support was er altijd al van Microsoft.

  • Ik denk dat Microsoft denkt: geld stinkt niet.

  • Deze ga ik halen ( zodra het fysiek uitkomt ).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren