1. Nederlandse WO1-shooter Tannenberg binnenkort in Early Access

Nederlandse WO1-shooter Tannenberg binnenkort in Early Access

De Nederlandse WO1-shooter Tannenberg verschijnt op 16 november als Early Access-titel voor pc.

De studio geeft aan dat Tannenberg een opzichzelfstaande game is, maar als losstaande uitbreiding van de game Verdun gezien kan worden.

Verdun is een fps uit 2015 die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog, de tijd van de beruchte loopgraven. Tannenberg richt zich specifiek op de Slag bij Tannenberg, die plaatsvond in 1914 in Oost-Europa. Volgens de Nederlandse ontwikkelaars Blackmill Games en M2H verdient de Eerste Wereldoorlog meer aandacht als onderwerp binnen de gameindustrie.

De losstaande uitbreiding op Verdun komt met een nieuwe spelmodus, waarin 64 spelers tegelijkertijd kunnen spelen. In Maneuver Battles is het de bedoeling dat de tegenstanders elkaar proberen te omcirkelen door verrassingsaanvallen uit te voeren en langzaam territorium te winnen. De ontwikkelaars geven aan deze nieuwe gamemodus net als alle andere aspecten van Tannenberg zijn gebaseerd op de realiteit.

Op 16 november is de game verkrijgbaar in Early Access op Steam voor ongeveer 18 euro. Bekijk hieronder de aankondigingstrailer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren