1. Patch voor The Last of Us Remastered geeft PS4 Pro-opties

Patch voor The Last of Us Remastered geeft PS4 Pro-opties

The Last of Us Remastered en downloadbare content Left Behind hebben beiden een patch ontvangen. Met deze patch wordt o.a. PS4 Pro-ondersteuning toegevoegd.

De patches (1.09 voor The Last of Us Remastered en 1.03 voor Left Behind) voegen nieuwe menu-opties toe waarmee spelers kunnen kiezen in wat voor resolutie, met welke framerate en hoeveel details in de schaduws in de game men speelt.

Daarnaast lossen de patches enkele bugs op voor de multiplayermodus van de game. The Last of Us Remastered verscheen in 2014, maar dat weerhoudt ontwikkelaar Naughty Dog er niet van om jaren erna nog patches uit te brengen voor de populaire game. De studio werkt aan een vervolg.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Had deze game nog geen officiële pro support? Of kon je toen alleen niet zelf kiezen wat je voorkeur had in het menu?

  • Voor de patch had je alleen de opties 1080p 60fps of 4k. Nu zijn er wat meer opties ;).

  • Aah top, dat was me niet helemaal duidelijk uit dit artikel. Mijn exemplaar van TLOU ligt al bijna een jaar bij een vriend thuis, dus heb m nog niet kunnen testen op de pro

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren