1. Kijk om 9:00 uur naar Sony's Tokyo Game Show-presentatie

Kijk om 9:00 uur naar Sony's Tokyo Game Show-presentatie

Vanochtend om 9:00 uur geeft Sony de 2017 Playstation Press Conference in Japan.

Sony Interactive Entertainment Japan Asia geeft een persconferentie om 16:00 uur Japanse tijd. Dat betekent dat de presentatie om 09:00 uur live uitgezonden wordt in Nederland. Hieronder is de Engelstalige live-uitzending te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

 • wat denken jullie dat sony zal doen? psvita 2 aankondigen door het succes van the switch? gaan wel enkele geruchten over. ben benieuwd.

 • Dat lijkt me heel sterk. Misschien meer wishfull thinking. Verwacht zelf eigenlijk geen grote verassingen.

 • Ik verwacht zelf de PS5

 • Die (PS5) zal eerder op de E3 getoond worden dan op de Tokyo game show.

 • Ps5 komt niet eerder dan 2019/20 gok ik zo.
  Waarom zou je nu een nieuwe console aankondigen? De Pro is er net en de ps4 verkoopt redelijk goed. Bovendien betwijfel ik of er überhaupt al nieuwe hardware beschikbaar is voor een redelijke prijs.  Een nieuwe PSP gaat denk ik ook niet gebeuren. Sony heeft gewoon de software niet omdat tot een succes te maken. Ze hebben het 2x geprobeerd waarvan de Vita een enorme flop is geworden. De Vita zelf heeft bijvoorbeeld amper een jaar ondersteuning gehad van Sony zelf.  Ik verwacht gewoon een aantal first party titels voor de ps4/pro. Misschien met wat extra beelden van een aantal Japanse third party games. Vast iets van Capcom en SE met Kingdom Hearts o.i.d.

 • Sony kan beter concurreren met de Switch dan met de Xbox One X.  Tussen die twee gaat het alleen maar over True 4K™, valse 4K of valse True 4K™.  bron: Phil Spencer

 • Ik hoop het niet. Sony zijn support met handhelds is om te huilen en profiteren alleen van goede Thirds party games.

 • Ik denk dat een handheld van Sony alleen kan slagen als er een interactie mogelijk is met een PS4. Er staan meer dan 60 miljoen PS4's bij gamers thuis. Als je met een handheld daar iets mee kan koppelen is dat een grote bonus en heb je grotendeels de third parties wel in je zak denk ik.
  Verder hebben ze zelf de Vita de nek omgedraaid met de veel te dure geheugenkaarten. Als ze ooit weer met een handheld komen zullen ze daar van af moeten stappen.  Maar eerlijk gezegd denk ik dat als ze met een handheld komen, wat zeer twijfelachtig is, dat wellicht eerder op de PSX in december zal zijn.

 • Je bedoelt zoals met de PSP en Vita?
  Nogmaals ze hebben gewoon de software niet. Je hebt echt titels als Pokémon nodig.  Maar een PSP3 juich ik wel toe. Zoiets pushed Nintendo naar nog meer games en nog meer kwaliteit.  Plus is het gewoon een feit dat Sony hun handheld al na een half jaar in de steek laat…dat hebben ze 2x gedaan. Nintendo en Sony zijn als een krokodil en een leeuw, ze kunnen elkaar niet verslaan in elkaars gebied en je zou denken dat Sony nu wel weet dat ze niet in het water moeten kruipen met Nintendo. Ze maken altijd verkeerde hardware keuzes bij hun handhelds en hebben niet genoeg studio's om support te geven op 2 gebieden.

 • Ik genoot van je metafoor met de krokodil en de leeuw!

 • We gaan het zien Ramirez. De PSP was trouwens best een succes en die doe je echt tekort vind ik. Zoals gezegd, de Vita heeft Sony zelf een beetje om zeep geholpen alhoewel er nog steeds veel japanse games op uitkomen.  Wat nu echt verschillend is ten opzichte van de laatste gen is dat Sony ontzettend veel PS4's in huiskamers heeft staan en dat houdt voorlopig naar het laat aanzien nog wel even aan. ALS ze iets met handhelds gaan doen dan zou er een interactie met de PS4 moeten zijn, dan kunnen ze wel een slag slaan. Maar goed, het momentum van handhelds is nu. Als ze op de PGW of PSX niet een handheld presenteren gaat het ook niet meer gebeuren denk ik. Daar zou ik op zich ook best vrede mee kunnen hebben.

 • Het is geweest en we kunnen wel zeggen dat de Vita volgend jaar rond deze tijd wel dood is. Vorig jaar werden er nog wat kleurtjes aangekondigd. Nu maar 2/3 met den vita versie.

 • Sony praat niet eens meer over de Vita. Afgelopen E3 niet en nu op de TGS weer niet. Ze hebben dat ding al lang opgegeven. Ik betwijfel echt of ze in de toekomst nog moeite gaan doen. Maar idd we gaan het zien. • Ik verwacht veel Monster Hunter World nieuws, niet zozeer tijdens Sony z'n persconferentie maar t hele gebeuren. Veel zin in n goeie Co op game. Destiny 2, ondanks de positieve reviews lijkt mij niet zo.

 • Verras me maar!

 • Zondag zin in de TGS :D

 • Hopelijk wat leuken nieuwe exclusive games!!

 • Left Alive van Square tot nu toe het enige boeiende als ik eerlijk ben.
  Ook is de release van monster hunter bekend gemaakt. Eind januari.

 • Monster Hunter vond ik nooit zo heel leuk maar deze game lijkt me best wel leuk!!

 • Monster Hunter vind ik echt tof. Wel super jammer dat ze het jagen onder water hebben verwijderd, daar genoot ik in Tri echt enorm van. Werkte voor geen kut maar had wel wat rustgevends, sowieso zijn onderwater-levels in games de shit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren