1. Demo van Forza Motorsport 7 nu beschikbaar

Demo van Forza Motorsport 7 nu beschikbaar

Racefanaten kunnen nu aan de slag met een demo van Forza Motorsport 7 voor Xbox One en pc.

De demo bevat "drie unieke race-ervaringen" om uit te proberen, maar de volledige game heeft meer dan zevenhonderd auto's en dertig omgevingen, inclusief een dynamisch weersysteem. Forza 7 is daarbij een 'Play Anywhere'-game. Spelers die de game op Xbox One of pc kopen, ontgrendelen de andere versie gratis.

Forza Motorsport 7 verschijnt op 3 oktober voor Xbox One en pc. Een Ultimate Edition komt eerder uit op 29 september. Lees hier een gloednieuwe preview van de game. Hieronder is de lanceringstrailer van de racegame te zien in een 4K-resolutie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Jammer wil em op me xbox one x spelen. 4k geweld eens even zien. Dan maar nog even op de Xbox One S

  • Heb wel de One S maar download nu het maar even op mijn eerste Xbox One dan geniet ik hopelijk meer strax weer op de One X haha jammer dat we zo weinig exclusiefs hebben gezien van Microsoft dit jaar als je dan kijkt na de andere 2 ( voel ik me behoorlijk in de steek gelaten dit jaar ) maar goed Forza's blijven mijn favoriet alleen die titel haalt me al over om over te stappen na een Xbox One X

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren