1. Shadow the Hedgehog komt naar Sonic Forces als dlc

Shadow the Hedgehog komt naar Sonic Forces als dlc

Niemand minder dan Shadow the Hedgehog speelt de hoofdrol in aankomende downloadbare content voor Sonic Forces.

Episode Shadow heeft een drietal nieuwe levels en Shadow als speelbaar personage. Het verhaal van de dlc dient daarbij als prequel op het spel zelf. Daarbij krijgen spelers ook de optie om meer dan tien levels uit de game opnieuw te spelen met Shadow. De dlc is vanaf de lancering van de game op 7 november gratis beschikbaar voor iedereen.

Deze downloadbare content is opvallend, omdat Shadow the Hedgehog door veel fans gehaat wordt door de gelijknamige game die in 2005 verscheen. Sonic Forces is vanaf 7 november beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, pc en Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Word shadow serieus door veel fans gehaat? Ik vond shadow in sonic adventure 2 battle echt geweldig! Die levels waren machtig mooi :D  Ik weet wel dat de stand alone game van shadow keihard tegen viel, maar wat wil je.. ze gaven een egel een semi automatisch wapen en lieten em vechten tegen alien demonen terwijl ie weg reed op een chopper… Het klinkt cool maar dat zijn gewoon dingen die je niet met elkaar moet mixen :P  Ik ben benieuwd naar de levels in sonic forces. Had liever 3D levels gehad a la moderne sonic, maar ik ga ze zeker uitproberen!

 • Op de Sonic/Shadow levels en Chao Garden na, was SA2B anders een vette kutgame. Ga hem maar weer eens spelen, ik weet zeker dat je dan snapt wat ik bedoel.

 • helemaal gelijk! ik vond de tails en eggman levels vrij saai en och die knuckles en rouge levels.. vreselijk irritant x_x De enige reden dat ik dit spel uitgespeeld heb is door de tussenpauzes in de chao gardens. Ik vond het spel nog steeds erg tof door de sonic en shadow levels, maar er zaten echt bagger stages in die totaal niet leuk waren om te spelen.

 • Gehaat door fans.. Dit zal niet kloppen xD

 • Volgens mij bedoelen ze de game van Shadow the hedgehog uit 2005, die was niet zo heel geweldig (vind ik dan).

 • Ooh zo, nee die was ook niet echt leuk nee,
  Maar super slecht was het ook weer niet.

 • Shadow is loved <3

 • De meeste games waar hij in voorkomt zijn vaak geen beste Sonic games, wellicht dat daar de wat bittere nasmaak bij dit personage vandaan komt.

 • Deze game schijnt flut te worden hoorde ik….
  Sonic kan veel beter gewoon 2D blijven, tegenwoordig heb je nu ook de term HD-2D….so yeah, misschien een idee?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren