1. Left Alive van Square Enix voor het eerst uitgebreid getoond - Trailer

Left Alive van Square Enix voor het eerst uitgebreid getoond - Trailer

Afgelopen maandag kondigde Square Enix al zijn nieuwe game Left Alive aan op Sony's Tokyo Game Show-conferentie. Nu is de eerste trailer van de game uitgebracht.

Left Alive combineert survivalelementen met een shooter en heeft post-apocalyptische elementen. Ondanks de trailer zijn veel elementen van de game nog niet bekend.

Het design van de personages wordt gedaan door Yoji Shinkawa, ook bekend van het character design van de Metal Gear Solid-reeks. Ook Toshifumi Nabeshima van de Armored Core-serie draagt zijn steentje bij aan de art direction van de game. Daarbij ontwerpt Takayuki Yanase, bekend van Ghost in the Shell: Arise en Xenoblade Chronicles X, met het design van de mechs.

Left Alive komt in 2018 op PlayStation 4 en Steam uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • ik hoop dat er rpg elementen in zitten

  • Mecha? Count me in!

  • Ziet er tof uit, maar krijg van deze trailer toch iets te veel een Metal Gear vibe dan gewenst, wat naar mijn mening een beetje jammer is omdat 1: Je de reeks met rust moet laten en 2: Konami+Lawsuit, ik zie dat dan nog wel gebeuren.
    Ook al is het nog maar een teaser! Ik oordeel 100% te vroeg nog. Ik gun de game ook 100% succes! :D    Ik ben zelf meer excited voor Octopath Travelers. :') Vechtsysteem vind ik net zo fantastisch als in Chrono Trigger.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren