1. Street Fighter 5 Arcade Edition mogelijk gelekt

Street Fighter 5 Arcade Edition mogelijk gelekt

Op de site van een online winkelketen werd kortstondig de game 'Street Fighter 5 Arcade Edition' weergegeven.

De game werd genoemd op de website van het Britse ShopTo, waar de pagina inmiddels weer verdwenen is. Daarbij werd een releasedatum van 16 januari 2018 genoemd. Zover bekend is er alleen een PlayStation 4-versie.

Er werden verder geen details gegeven over de inhoud van deze nieuwe editie van Street Fighter 5. Het lijkt waarschijnlijk dat de game de arcademodus bevat waar gamers al sinds release van het origineel om vragen, al heeft Capcom nog niets aangekondigd. Mogelijk gebeurt dat op de Tokyo Game Show, die vanaf vandaag echt van start gaat.

Hoewel Street Fighter 5 Arcade Edition nog niet bevestigd is, is het niet uniek dat er een nieuwe versie van de game zou verschijnen. Van Street Fighter 4 zijn diverse edities uitgekomen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren