1. Vampyr uitgesteld van november naar volgend jaar

Vampyr uitgesteld van november naar volgend jaar

Vampyr, de actie-rpg waarin spelers de innerlijke strijd van een dokter tussen zijn werk en het vampierisme ondergaan, is van november dit jaar uitgesteld naar "lente 2018".

Volgens ontwikkelaar Dontnod Entertainment, dat ook Life is Strange heeft ontwikkeld en nu aan een vervolg werkt, was de uitstel een "moeilijke beslissing". Echter: "Een deadline halen moet nooit invloed hebben op kwaliteit".

Dontnod meldt dat een technisch probleem nog niet opgelost is. Daarbij geeft het de studio meer tijd om de game te balanceren en af te werken. "Dat is nodig voor een game die zo groot is als Vampyr, met zijn semi-open wereld, een complex narratief en diepe rpg-mechanics waarmee spelers echt impact kunnen hebben op de spelwereld."

In Vampyr besturen spelers Dr. Jonathan Reid. Deze dokter is zojuist veranderd in een vampier en zoekt naar een geneesmiddel, terwijl hij wel genoeg bloed binnen moet krijgen om op krachten te blijven. De game komt naar pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • "Zucht" wie had dat gedacht? Een spel dat wordt uitgesteld? Een uiterst zeldzaam fenomeen tegenwoordig.

  • Jammer..

  • Jammer dit leek me wel wat om in de wintermaandjes te spelen, maar was te verwachten gewoon rondom deze game zeer weinig informatie uitgekomen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren