1. The Witness nu op iOS verkrijgbaar voor 10,99 euro

The Witness nu op iOS verkrijgbaar voor 10,99 euro

Adventurefans opgelet: vanaf nu kun je The Witness downloaden voor je iOS-apparaat.

Daarvoor is wel iOS 10 of hoger nodig, alsmede 2,32 GB aan schijfruimte. De game staat voor 10,99 euro op iTunes. Gisteren bleek al dat de game waarschijnlijk spoedig naar iOS zou komen, maar toen was nog geen releasedatum bekend.

The Witness plaatst spelers op een eiland met veel mysterieuze puzzels die op te lossen zijn. Er zijn verder geen andere personages of dialogen, of zelfs maar sturing over waar spelers naartoe moeten gaan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Gekocht voor 4,- op de Playstation 4, vond het een waste of money. Eentonige puzzels.

  • :O    Ik vond het juist iedere keer heel knap hoe ze hetzelfde principe op zo veel manieren konden uitvoeren in de wereld. Maar het moet wel je ding zijn, denk ik.

  • Dan is het type game gewoon echt niks voor jou. Ik heb zelfs wakker gelegen van deze game en nog een keer uit bed gekomen, omdat ik dacht de oplossing voor een puzzel te hebben, wat overigens niet zo was :(

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren