1. Call of Duty: WW2 krijgt 4K ondersteuning op Xbox One X

Call of Duty: WW2 krijgt 4K ondersteuning op Xbox One X

Volgens informatie op websites van verschillende retailers ondersteunt Xbox One X bij release 4K en HDR voor Call of Duty: WW2. Ook zijn Meet Your Allies-video's uitgebracht.

Op de afbeelding van het doosje van Call of Duty: WW2 voor Xbox One staat dat de game Xbox One X Enhanced is. Deze versie van de game kan dus in 4K en HDR gespeeld worden.

De reden dat dit niet groots is aangekondigd is waarschijnlijk omdat Activision en Sony een marketingdeal hebben, waardoor de uitgever meer informatie vrijgeeft over de PlayStation 4-versie van de game.

Ook zijn video's vrijgegeven genaamd Meet Your Allies, waardoor spelers alvast kennis kunnen maken met Major Arthur Crowley en leider van de verzetting, Roussea. De video's zijn hieronder te bekijken. Call of Duty: WW2 verschijnt op 3 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

 • Maar ik neem aan dat de game dat ook krijgt op de Ps4 pro? Zeker Activision kennende wordt dit een simpel poortje want die versies zien er bijna altijd vergelijkbaar uit op de console. Al zal ik (als ik m uberhaubt al aanschaf) voor de one x versie gaan.

 • Jup.
  Waarschijnlijk gaat het gewoon om Upscaled naar een 4K resolutie. HDR kan ook op de Pro en ze gaan er heus geen extra pixels eraan toevoegen om het mooier te maken, aangezien zij een deal hebben met Sony.

 • Dus Degene die ik ge-preorderd heb is van mindere kwaliteit dan deze als ik goed begrijp?  zoja.. mooi is dat dan

 • Dat ligt eraan of je een PS4 pro hebt of een Xbox one X. Cdtje is hetzelfde hoor. Dus nee je hebt geen foute pre-order gedaan.

 • Als hij de ps4 pro versie heeft besteld is zijn bestelde versie juist wel van mindere kwaliteit…niet dat het zoveel boeit.  Ik zou sowieso voor de xbox versie gaan qua consoles, de controller van de xbox one is simpelweg beter voor shooters door de plaatsing van de sticks.

 • De Pro versie hoeft niet minder te zijn dan de One X versie. Dat ligt er maar net aan of de textures e.d. hetzelfde zijn. En ik denk niet dat Sledgehammer meer tijd heeft gestoken in de Xbox versie.

 • Dat ligt eraan wat de "lead-platform" is geweest bij de ontwikkeling van het spel. Iets wat we nooit zullen weten waarschijnlijk.

 • Ik heb gewoon de normale versie voor mijn xbox one ge-preorderd

 • De lead platform van deze CoD is de PS4….dit weten we omdat Sony een deal heeft met Activision om CoD toegangkelijker te maken op de PS4. Hiervoor had Microsoft die deal met de X360.
  En de normale versie is dit ook…er is geen speciale…
  Daarbij, 4K resolutie, waarschijnlijk alleen geupscaled naar 4K, meer niet.

 • In dat geval zijn de verschillen onzichtbaar.
  Toch zou ik kiezen voor de xbox versie met dit spel gezien de controller. Maar ieder zijn ding. :)

 • ijsblokje, het is toch logisch dat de One X versie mooier zal zijn dan die voor de reguliere One? En die "normale versie" zul je gewoon op allebei de consoles kunnen spelen. Het is geen nieuwe generatie console, net als bij de PS4/Pro.

 • De PC heeft ook een 4K versie.

 • Maar niet pixelfilled, om het zo maar effe te noemen.
  4K resolutie betekent dat je het op een groter/beter scherm duidelijker kan afspelen. Als dit niet zo was had je basically een 1080 resolutie op een 4K scherm, dan rekken de pixels verkeerd uit en is het resultaat lelijker.
  Maar echt mooier komt pas met de volgende generatie.
  Maar hey! De PC versie heeft 60 fps, wat vrij belangrijk is voor shooters.

 • Nog beter gezegd PC heeft echt 4K resolutie en geen 4K checkerboard rendering, ultra (max) graphics en 144fps.

 • Dat hangt natuurlijk van je PC af… Je kan er niet standaard van uit gaan dat iedereen een beest heeft staan. Daarnaast is het niet bekend of WW2 native of checkerboard 4K zal weergeven op de nieuwe consoles, al denk ik dat het beter is om voor checkerboard te gaan.

 • Als dat de reden was waarom er vrouwelijke 'soldaten' in de game zitten, verzetstrijdsters…then I'm very okay with that.
  De campain lijkt mij sowieso interessant, maar ik wacht denk ik tot het in een leuke sale komt. Komen teveel games aan die ik wil.

 • Gaat Microsoft tegenwoordig alle Xbox one X specs op de voorkant van de doosjes plaatsen? Toch enorm misleidend voor diegene die de dikke Xbox One of het S-model heeft staan.  720p/900p/1080p tov 4K is een wereld van verschil.

 • Het valt mij op (ook hier op insidegamer) dat wanneer er nieuws komt voor Xbox one of Xbox one x, gelijk weer berichten komen van, het verschil zal weinig zijn of helemaal niet.
  Ik denk persoonlijk dat het verschil groot wordt, De Xbox one x is gewoon flink wat krachtiger dan de Pro! Zie het verschil bijvoorbeeld met tomb Raider!  Ik hou van mijn Playstation, maar ms mag ook een keer wat probs krijgen
  Aangezien ze een beest van een console hebben gebouwd.  Trouwens, vindt ik de support voor Playstation 4 pro gewoon echt super slecht.
  De verschillen zijn minimaal en weinig games maken er echt gebruik van.
  En ik weet dat er een hoop mensen zeggen ja heb een pc voor de graphics, maar ooit de verkoopcijfers van echte gaming pc's gezien? Juist zwaar ruk.
  De realiteit is dat de meeste gewoon op een console gamen.  Ik ga hem iedergeval halen de Xbox one X, ik kan niet wachten!
  Nu nog wat betere games. Jade empire,ninja gaiden,crimson skies, dat zijn titels die ik weer wil gaan spelenPlaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren