1. South Park: The Fractured But Whole is gold gegaan - Trailer

South Park: The Fractured But Whole is gold gegaan - Trailer

South Park: The Fractured But Whole is 'gold', oftewel: de ontwikkeling is afgerond. Om dat te vieren heeft Ubisoft een nieuwe trailer uitgebracht.

De rpg komt op 17 oktober uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. The Fractured But Whole is inmiddels twee keer uitgesteld, maar nu lijkt het uitermate onwaarschijnlijk dat de releasedatum nog veranderd.

Gamers kunnen in The Fractured But Whole hun eigen South Park-superheld maken en samen met andere bekende personages uit de tekenfilmserie, waaronder de Coon, het opnemen tegen misdadigers.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • U little gayfish

 • You like fishdicks? You like to put 'm in your mouth and suck 'm?

 • Nieuws van vrijdag IG.
  Waarom is IG zo vaak laat met het nieuws ?

 • Deze vind ik eigenlijk te ver gaan. Ik snap dat Southpark alles te pakken neemt maar om nu een geestelijk instabiel persoon zoals Kanye op zo een manier aanpakken dat je zijn moeder belachelijk maakt, helemaal omdat die gestorven is vind ik bizar. Kanye kan helemaal met de grond gelijk gemaakt worden maar niet zijn moeder. • Oké hij is eigenlijk best grappig redelijk grof ( in verband met de persoonlijke situatie van kanye) maar nog steeds grappig.

 • Dit is South Park.
  Heerlijk dat ze over de schreef gaan .Moet ook wel kunnen.

 • Zijn 1 van jouw ouders overleden? Geloof me dat je dan anders zal praten. Ik vind ook dat Southpark overal grappen over kan moeten maken.. Maar om zijn moeder in de game te betrekken is gewoon een stap te ver man.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren