1. PlayStation Australië geeft echte platinum trofeeën weg

PlayStation Australië geeft echte platinum trofeeën weg

PlayStation Australië deelt vier officiële replica's uit van de platinum trofee als prijs voor online competitie.

Om kans te maken op een van deze trofeeën moeten deelnemers in Australië wonen en een leeftijd hebben van achttien jaar of ouder. Dat betekent dat Nederlanders helaas niet mee kunnen doen aan deze wedstrijd.

Spelers die een platinum trofee van Fifa 18 behalen, kunnen meedoen aan de competitie door hier een screenshot hiervan online te delen op Facebook of Twitter.

Naast Fifa 18 zullen ook replica's weggeven worden voor het behalen van de platinum trofee in Gran Turismo Sport en Call of Duty: WW2 waneer deze lanceren. Bekijk de officiële website voor details over de competitie. Of een dergelijke competitie ook buiten Australië komt is niet bekend.

Waarschijnlijk is de trofee niet echt van platina gemaakt, aangezien dat ontzettend duur zou zijn. Toch is het voor trophy-verzamelaars een leuke prijs. Zou jij wel zo'n platinum trofee in je kamer willen hebben staan?

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

 • Echt super vet !

 • Dit is best tof gedaan in mijn ogen! Als dit in Nederland was (en bij een game die ik speel) dan had ik ook meegedaan.

 • " Waarschijnlijk is de trofee niet echt van platina gemaakt, aangezien dat ontzettend duur zou zijn. "  Nee joh, dat zou je niet zeggen hé.  Wel mooi initiatief.
  Maar las al dat je met FIFA 18 , FUT Divisie 1 moet halen voor een trophy.  Tevens is er al een Playstation member langs geweest die alle standaard 4 Trophies [B, S, G & P] had uitgeprint met een 3D printer. Dat resultaat mocht er ook wezen. Helaas geen foto meer.

 • Met het oog op je land "stimuleren" op het gebied van e-sport, zou je een paar e-sport spellen kunnen nemen waar mensen dan massaal goed in worden! GT Sport en FIA zijn dan inderdaad kandidaten!  Mooi initiatief!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren