Assassin's Creed Origins' gezichtsanimaties worden nog verbeterd

Nieuws | -

Director Ashraf Ismail laat weten dat de gezichtsanimaties van Assassin's Creed Origins nog verbeterd worden voor de release in oktober.

In een interview met Loomer tijdens PAX West heeft de director van de opkomende Assassin's Creed-game aangegeven dat er nog veel aanpassingen worden gedaan aan de game.

"Mensen weten niet wat zich achter gesloten deuren afspeelt. Wanneer we een demo uitbrengen, bevat deze content die allang af is; het is in feite een opgepoetste versie van een product dat nog niet af is. Tegen de tijd dat een dergelijke demo lanceert zijn we alweer een stuk verder in de ontwikkeling van de game en zijn al honderden, al dan niet duizenden verbeteringen aangebracht aan het spel."

Er is veel kritiek gegeven door fans, vooral over de gezichtsanimaties in de uitgebrachte content van Assassin's Creed Origins. Veel liefhebbers zijn bang dat deze game misschien onder dezelfde soort problemen en bugs zal leiden als Mass Effect Andromeda en Assassin's Creed Unity, die uitgebracht zijn terwijl er nog veel complicaties waren met onder andere gezichtsanimaties.

Ismail laat weten dat hij afweet van de algemene kritiek over de gezichtsanimaties van Assassin's Creed Origins en dat hier nog volop aan gewerkt wordt:

"Ik begrijp de zorgen die fans hebben over de game, maar we hebben genoeg tijd tot de release om deze problemen op te lossen. We werken tot de release om het spel op te poetsen tot we het idee hebben dat het spel aan alle standaarden voldoet.

"Assassin's Creed Origins komt op 27 oktober uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Lees hier alvast onze hands-on preview van de game. Bekijk hieronder het volledige interview.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.