1. Assassin's Creed Origins' gezichtsanimaties worden nog verbeterd

Assassin's Creed Origins' gezichtsanimaties worden nog verbeterd

Director Ashraf Ismail laat weten dat de gezichtsanimaties van Assassin's Creed Origins nog verbeterd worden voor de release in oktober.

In een interview met Loomer tijdens PAX West heeft de director van de opkomende Assassin's Creed-game aangegeven dat er nog veel aanpassingen worden gedaan aan de game.

"Mensen weten niet wat zich achter gesloten deuren afspeelt. Wanneer we een demo uitbrengen, bevat deze content die allang af is; het is in feite een opgepoetste versie van een product dat nog niet af is. Tegen de tijd dat een dergelijke demo lanceert zijn we alweer een stuk verder in de ontwikkeling van de game en zijn al honderden, al dan niet duizenden verbeteringen aangebracht aan het spel."

Er is veel kritiek gegeven door fans, vooral over de gezichtsanimaties in de uitgebrachte content van Assassin's Creed Origins. Veel liefhebbers zijn bang dat deze game misschien onder dezelfde soort problemen en bugs zal leiden als Mass Effect Andromeda en Assassin's Creed Unity, die uitgebracht zijn terwijl er nog veel complicaties waren met onder andere gezichtsanimaties.

Ismail laat weten dat hij afweet van de algemene kritiek over de gezichtsanimaties van Assassin's Creed Origins en dat hier nog volop aan gewerkt wordt:

"Ik begrijp de zorgen die fans hebben over de game, maar we hebben genoeg tijd tot de release om deze problemen op te lossen. We werken tot de release om het spel op te poetsen tot we het idee hebben dat het spel aan alle standaarden voldoet.

"Assassin's Creed Origins komt op 27 oktober uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Lees hier alvast onze hands-on preview van de game. Bekijk hieronder het volledige interview.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

 • Mooi om te horen dat ze er aan werken. De gezichtsanimatie is ook het enige stoor puntje dat ik heb bij de game (al zijn ze nu al minder erg dan de mass effect andromeda gezichtsanimaties)  Overigens vind ik ismail een sympathieke gast • Mooi, want die zagen er ook slecht uit als je t vergelijkt met syndicate.

 • Hoezo verbeterd? AC heeft toch altijd perfecte animaties?! Nou ik snap er helemaal Niks meer van hoor;)

 • Gelukkig, hopelijk poetsen ze flink !

 • De inhoud is belangrijker en dat zijn de fundamenten van dit soort games. Hopelijk is deze bouwvallige kathedraal nog te restaureren.

 • ALtijd mooi dat ze duidelijk maken aan het publiek dat ze er mee bezig zijn om het totale plaatje te polijsten.  Overigens speel ik alle nieuwe AC games altijd minimaal een maand na de release.
  Er zijn te veel bugs/glitches in het algemeen waardoor het spelen minder wordt.
  Ik ben een hele grote Assassins Creed fan en speel al sinds het 1e uur.  Ik verwacht echter geen uitstel van de release aangezien Ubisoft dat in het algemeen wel goed doet [South Park en the Division uitgezonderd] • Yup dit is gewoon erg netjes van Ubisoft. En ik kan er alleen maar lof voor hebben en ze hier voor complimenteren is meer dan terecht

 • Uhm…….uitstel doet Ubisoft goed.
  Meh, in vergelijking met Microsoft absoluut ja. Maar je had ook Watch Dogs of de vele games die té vroeg waren aangekondigd. Sorry hoor, maar ze zijn echt geen goden.

 • Klopt het zijn zeker geen goden maar ze zijn ook verre van de duivel (slecht)

 • Veel slechter dan corporate Ubisoft wordt 't toch echt niet. EA en Activision zijn de enige bedrijven waarbij het betwistbaar is dat ze de markt misschien nog wel meer verzieken met magere kwantiteit, omdat ze nog meer vooral uit zijn op geld.  Maar Ubisoft behoort zeer zeker tot die categorie. Ik plaats ze wel net boven Actimel en EA, want Ubisoft probeert in elk geval nog wat goede nieuwe dingen zoals BGaE2, Mario + Rabbids en South Park. Zoiets kan ik me bij die andere twee niet eens bedenken. Tja, Anthem, maar dat maakt EA niet in-house.  Uiteindelijk toch allemaal kutbedrijven met 'kwantiteit/$$$ >>> kwaliteit' mentaliteit :P

 • Klopt. Ze passen een term genaamd Operational Excellence toe; Weinig kosten, meer winst.

 • Achja het klopt wel over ubi en EA.
  Maar het kan nog erger. Capcom bijvoorbeeld. Ze maken rehash na rehash. Enige verschil is dat Ubi em EA games wel goed verkopen.

 • Hahahaha ze zijn zich al aan het indekken huh ubischoft zal ook nooit veranderen.

 • Deze shit hoor je voor release te fixen, want raad eens ; {fluisterstem} je game is dan nog niet af!

 • Deze shit hoor je voor release te fixen, want raad eens ; {fluisterstem} je game is dan nog niet af!

 • Niet eerder op de markt brengen dan dat die shit gefixed is, want je game is nog niet af wanneer dit niet het geval is. Lekker indekken weer.

 • Yup.

 • Beetje saterisch natuurlijk, je kunt niet erg veel doen meer in enkele weken.
  Maar waarschijnlijk hebben zij het gewoon over de day-1 patch.

 • Ja puntjes op die I zijn waarschijnlijk al verder. Maar nice . Vet dat de games van AC steeds verbeterd worden

 • Denk je serieus dat ubischoft dit voor de consument doet?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren