1. Artwork van mogelijk geannuleerde multiplayergame van Valve getoond

Artwork van mogelijk geannuleerde multiplayergame van Valve getoond

Valve had ooit waarschijnlijk een fantasygame voor vier spelers in ontwikkeling, zo blijkt uit artwork van de voormalige Valve-werknemer Drew Wolf.

Op zijn website toont Wolf artwork van de naamloze fantasygame "die verhaalgedreven is met coöperatieve gevechten". Volgens Wolf zouden er uit veel verschillende personages gekozen kunnen worden om tot een groep van vier te komen, maar uiteindelijk bleven er tien personages over. In de artwork zijn ze te zien.

Hoewel Wolf niet meldt dat het project bij Valve in ontwikkeling was, werkte Wolf de afgelopen negen a tien jaar nergens anders. Volgens zijn website is hij nu onafhankelijk, al wordt op zijn LinkedIn-pagina nog altijd Valve vermeld. Wolf ontwikkelde bij Valve de visuele stijl van de Dota 2-personages.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Die gasten bij Valve hebben zoveel geld dat ze zonder problemen projecten kunnen starten en stoppen. Het schijnt dat er best veel van dit soort projecten lopen en hebben gelopen waarvan de meesten nooit bekend worden.
    Ik zit nog altijd te wachten op nieuwe single player games van Valve!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren