1. Manage je account via de nieuwe Blizzard Battle.net-app

Manage je account via de nieuwe Blizzard Battle.net-app

Blizzard heeft een app gelanceerd waarmee je je Blizzard-account kunt managen en kunt chatten met je vrienden.

In feite brengt de app dus de sociale mogelijkheden van Blizzard.net naar de smartphone.

"Als je ooit wilde zien wat je vrienden aan het spelen waren terwijl je naar huis aan het gaan was in de bus, of als je snel even een nieuwe vriend wilt toevoegen die je buitenshuis hebt ontmoet, dan kun je dat nu doen met de Blizzard Battle.net-app", aldus de aankondiging op de officiële Blizzard-website.

Deze sociale aspecten zijn helaas alles wat de app aan te bieden heeft. Dat betekent dus ook dat de Authenticator, een app die extra beveiliging biedt voor je Blizzard-account, ook een aparte app blijft.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Even iets anders: wat een irritante banner die van Omen Laptop. Scrollt heel kut mee.

  • Door die irritante kut reclames op IG heb ik de Adblocker weer aangezet. Ik ben best bereidt om de website te steunen, maar banners die opeens gaan afspelen bij een mouseover zijn gewoon een last voor de gebruiker. Ik heb de Adblocker even op pauze gezet om te kijken en hetzelfde geldt voor de Omen-banner. Een last voor de gebruiker en Adblocker waardig.

  • Eens, op verzoek van IG destijds de adblocker uitgeschakeld. Dit soort banners gaat ervoor zorgen dat ik de adblocker weer ga aanzetten. Heel irritant, maarja geld is geld…

  • waarom zou je in godsnaam Adblocker uitzetten? Reclame is ten alle tijden slecht!

  • Nou om bepaalde websites te steunen en die mensen ook hun brood te laten verdienen. Ze moeten mij alleen niet lastig gaan vallen met geluiden en gigantische banners die mee scrollen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren