1. Acht minuten in Seaside Kingdom in Super Mario Odyssey - Gameplay

Acht minuten in Seaside Kingdom in Super Mario Odyssey - Gameplay

In een nieuwe aflevering van Nintendo Minute pakt Mario een kleurtje op het strand. De video bevat namelijk gameplay van Super Mario Odyssey.

Seaside Kingdom is een van de levels die spelers kunnen bezoeken in de game, waarin Mario met een luchtgevaarte dat eruit ziet als een hoed de wereld rondvliegt om diverse locaties aan te doen.

In de video, die zo'n acht minuten duurt, worden diverse puzzels opgelost en rent Mario in zijn zwembroek rond. Spelers kunnen diverse kleding voor Mario aandoen en met de hoed vijanden overnemen.

Super Mario Odyssey verschijnt op 27 oktober exclusief voor Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Gaaf! Ziet er goed uit!

 • Staat er iemand met een knuppel achter je ? :)

 • 900P. Onspeelbaar in deze tijd :)

 • Het kan eigenlijk echt niet meer idd, maar het ziet er toch goed uit? Waarom zeur je dan?

 • @Newgamessuck
  Heb je BotW op een 4K TV gespeeld (ik we namelijk, zo'n 125 uur)? Die game is namelijk ook 900p en ziet er gewoon echt goed uit (en dan runt ie ook nog eens op 30fps i.p.v. 60fps).  Als je Mario überhaupt saai vindt, dan kan dat natuurlijk.
  Een mening is een mening! :)  @Cerando
  Het verrast me (positief) dat jij hier positief over bent! :D

 • Ik maak maar een grapje :). Als het iemand geen hol kan schelen ben ik het wel. Ik kijk uit naar deze game!

 • Je sarcasme ontglipte me.
  Excuses! :)

 • Hoezo ontglipte het sarcasme jullie? Hij plaatst er toch een fucking smiley achter? spoedcursus ; Dat betekent vaak dat iemand niet meent wat hij zegt.

 • De prijs voor grootste onzin-comment van de dag gaat naar….. benjaminben!!
  Gefeliciteerd!! :)

 • Maar benjaminben, maakt newgamessuck dan een grapje als hij zegt; "ik maak maar een grapje:)" want daar staat ook een smiley achter. Ik snap er echt helemaal niks meer van hoor….

 • En de grootste prijs voor meest achterlijke Nintendo fanboy die altijd op alles en iedereen moet reageren omdat deze iets naars zeggen over zijn geliefde bedrijfje en die niet in kan zien wanneer iemand een grapje maakt gaat naar PIETENDO SWITCH! De I LOVE NINTENDO onderbroek kun je binnenkort in je brievenbus verwachten. Fijn dat je er weer bent kerel, we misten een virtuele bodyguard voor Nintendo op deze site.

 • Blade, die smiley geeft wederom aan dat hij het niet kwaad bedoeld nee. Misschien had ik moeten zeggen ; hij plaatst in deze situatie een smiley en dat geeft aan dat hij het niet meent. Want een smiley gaat niet overal op nee. scherp. Maar dan nog blijft het een feit dat het sarcasme er door de smiley van af straalt, maar sommigen dragen een nintendobril, die kunnen dat niet zien.

 • Hahahah, wat een frustratie! HEER-LIJK! :D
  Wat laat je jezelf toch kennen man.. :')  Oh en zoals je ziet geef ik hieronder (onder blue_blade_3) z'n comment aan dat iedereen z'n mening mag hebben, dus jouw comment slaat feitelijk als een lul op een drumstel. :)
  Als jij deze game niets vindt (wat dus jouw mening is), dan vind ik het nog steeds allemaal prima hoor. No problemo. ;)

 • Ik maakte natuurlijk ook maar een grapje he benjaminben;) vond het gewoon grappig om te zien dat je zo "fel" reageerde op het niet snappen van sarcasme door anderen.

 • Piet,  waar zeg ik dat deze game mij niets lijkt? Waar trek je die onzin vandaan? Ik kijk uit naar deze game. En jij trekt idd soms het bloed onder mijn nagels vandaan, komt omdat je altijd op iedere Nintendo-comment moet reageren en mensen die pro-nintendo zijn gelijk een veer in de reet steekt. Daar hou ik niet van, weet niet hoe oud je bent, maar zo gedroeg ik mij toen ik 16 was (ja ik was ook fucking pro-nintendo, en vloog ook iedereen aan). Als er een waslijst aan comments bij een Nintendo-bericht staat, dan heb jij er 9 van de 10 keer mee te maken. Omdat je iets weer tot in den treure moet verdedigen. Iedereen zijn mening idd, alleen komt die van jou wat irritant vaak op een zelfde manier naar voren.  Blue,  ik snapte volledig dat het een grapje was, maarrrrr ondanks dat het een grapje was betekent dat niet dat je geen punt had. Daar wilde ik even op reageren ;) En het is niet dat ik het snappen van sarcasme niet trek, het is meer die bijdehante opmerking die er achteraan kwam. Want zulke onzin lulde ik niet.

 • @benjaminben
  Begrijpend lezen… Ik zeg duidelijk 'ALS jij deze game niets vindt' en niet 'Jij vindt de game niets'.
  Ook geloof ik best dat je uitkijkt naar deze game hoor. Waar zie je mij zeggen dat 't niet zo is?
  Ik ging puur in op jouw 'smiley' opmerking… Er is totaal niets aan de hand en jij komt aan met je: 'Hoezo snappen jullie dat niet?', 'f*cking smiley'. Waarom meteen zo heetgebakerd? :')
  Ik had de achterliggende toon van zijn comment (die van Newgamessuck) niet goed begrepen en daarvoor bood ik dan ook mijn excuses aan, aan hem en daarmee was het klaar, totdat jij erin kwam gevlogen.  En ja, ik ben inderdaad pro-Nintendo en ik reageer op Nintendo berichten omdat daar mijn interesse ligt (waar deze site voor bedoeld is, zeg maar), maar als iemand een andere mening heeft (zoals blue_blade_3) hieronder, dan is dat ook helemaal geen probleem, mits iemand gewoon een normale reactie met een normale toon plaatst, mag iedereen doen, laten en vinden wat hij/zij wil.  En wat jij ziet als 'verdedigen', is niet meer dan feiten opsommen. ;)

 • Benjamin, ik vind je best een toffe kerel, maar jij maakt hier wel weer de eerste uithaal, vind het niet gek dat Piet vervolgens hierop reageerde. Maargoed zal me verder erbuiten houden. Wie de bal kaatst..

 • Piet,  jouw comment omtrent het leuk vinden van deze game is anders op twee manieren te lezen, dus met mijn begrijpend lezen zit het wel goed. En als je het woord ' fucking' al aanstootgevend vindt, dan weet ik niet of het internet een plaats voor je is.
  Prima, dat je Nintendo tof vindt, ik vind ook bepaalde bedrijven en franchises tof. Maar moet je dan werkelijk overal op reageren en alles verdedigen? Dit gaat irriteren, er was zelfs een member die onder ieder N-artikel steeds naar jouw refereerde, dat zegt al genoeg.
  Maargoed, ik heb moeite met meer fanboys hier, met dat soort mensen zal ik nooit dikke vriendjes worden.

  Rob,  Mag je vinden.

 • Thanks!

 • https://media.giphy.com/media/pUeXcg8…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren