1. Heel veel zand in nieuwe trailer van Assassin's Creed Origins

Heel veel zand in nieuwe trailer van Assassin's Creed Origins

Nog minder dan een maand en dan is de nieuwe Assassin's Creed gelanceerd. In de tussentijd brengt Ubisoft nog een trailer uit om de game te promoten.

In de trailer zijn filmische beelden te zien van oude piramides, steden, een graftombe, schepen en verschijnt hoofdpersonage Bayek in een zandstorm.

Assassin's Creed: Origins komt op 27 oktober uit op Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

 • Met die muziek er bij geeft dit filmpje mij weer een lekker ouderwets Assassin's Creed gevoel.  Nog een klein maandje geduld dan is het lekker de Medjay uithangen in een ( van wat ik er tot nu toe van heb gezien) heerlijke sfeervolle en levendige wereld. Ik denk dan ook wel dat ik in 2018 nog vaak naar deze wereld ga tot dat ik naar wilde westen ga van RDR 2

 • Teardrop van Massive Attack. Dat is de muziek die mij altijd bij blijft bij de trailers van Assassins Creed!

 • Me too same here van zandbodem origins naar wilde westen rdr 2.

 • Oftewel ondergrond zal niet zo heel veel veranderden xD. Maar heb echt in beide games veel zin zeker omdat beide Developers meesters zijn in sfeervolle open werelden creëren

 • Kan mij nog herinneren dat bij deel 1 brainpower destijds nog een track had gemaakt die ook tijdens een trailer te horen was. Kan mij vergissen maar het zou zomaar kunnen.

 • @AWESOMEDUDE3
  The chosen van intwine en brainpower vet nummer.
  https://m.youtube.com/watch?v=u-9zMtt…

 • Hmm, merkwaardige trailer. Emotioneel, prachtige muziek en buitengewoon mooie CGI - laat daar geen onduidelijkheid over bestaan - maar voornamelijk verwarrend. Wat bedoelt Ubisoft hiermee? En dan die laatste woorden: 'where it al ends, it begins'. Dit is op zoveel manieren te interpreteren. Misschien vergezocht, maar zou dit kunnen betekenen dat dit de laatste AC game is? De game die het ontstaan van the brotherhood laat zien, is tevens de game waarmee de serie eindigt?  Het is slechts een theorie, maar ben benieuwd hoe jullie hierover denken.

 • Nah dit zal niet de laatste AC gaan worden. Wel is het sowieso een feit dat ze niet meer elk jaar een Assassin's Creed game uit gaan brengen.  where it al ends = de Medjay's stoppen met bestaan. it begins= de Assassin's Creed zoals we hem kennen van deel 1 begint te onstaan  En aangezien we het nu over ubi hebben kan je redelijk wat diepgang verwachten (daar zijn de vorige AC delen wel het bewijs van)

 • Ik schat dat we de ‘Assassins Creed 2’ van deze consolegeneratie krijgen.

 • Trailers maken kunnen ze wel.

 • Zo te zien zit er meer budget in deze trailer dan in de combat animaties :P

 • duidelijk twee andere afdelingenXD

 • Hmm, merkwaardige trailer. Emotioneel, prachtige muziek en buitengewoon mooie CGI - laat daar geen onduidelijkheid over bestaan - maar voornamelijk verwarrend. Wat bedoelt Ubisoft hiermee? En dan die laatste woorden: 'where it al ends, it begins'. Dit is op zoveel manieren te interpreteren. Misschien vergezocht, maar zou dit kunnen betekenen dat dit de laatste AC game is? De game die het ontstaan van the brotherhood laat zien, is tevens de game waarmee de serie eindigt?  Ben benieuwd, wat denken jullie hiervan?

 • Zoveel diepgang zit daar niet achter :P het is wel Ubisoft waar we het over hebben. Is gewoon wat cryptisch gelul om interessant te doen in de marketing. "Kijk onze game eens diep zijn". En dus eigenlijk juist niet.  De komende 15 jaar verschijnt er gewoon jaarlijks een AC.

 • Eerste AC waar ik naar uitkijk sinds Black Flag.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren