1. Sony en Bluehole praten over PS4-versie PlayerUnknown's Battlegrounds

Sony en Bluehole praten over PS4-versie PlayerUnknown's Battlegrounds

Er wordt gepraat over de mogelijkheden van een PS4-versie van de shooter PlayerUnknown's Battlegrounds.

Bluehole's oprichter Chang Byung-gyu meldt in een artikel van Bloomberg dat het bedrijf met "alle grote consolebedrijven" praat over een versie van PUBG. Daarbij worden Sony en een potentiële PS4-versie specifiek genoemd.

Vooralsnog staat alleen de Xbox One-versie officieel op de planning, die later dit jaar moet uitkomen. Op Steam is de game meer dan 13 miljoen keer verkocht. Regelmatig is het de game met de meeste mensen tegelijkertijd online.

In het artikel wordt overigens ook gemeld dat uitgever Tencent, van League of Legends en Clash Royale, interesse heeft in een uitgeversdeal en een aandelenbelang.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Dat zou ik wel top vinden een ps4 console versie.  Het spel toen op de redactie van Insidegamer gespeeld en desondanks ik er wel slecht in was vond ik het wel een leuk concept.  En wil,er zeker in verdiepen alleen speel ik op een ps4 console dus zou
  mooi nieuws zijn :)

 • Dan zou de ps4 eind volgend jaar aan de beurt zijn denk ik aangezien xbox op zn minst het voor 1 jaar de exclusiviteit heeft gekocht.
  Wat bij elke timed exclusieve deal is

 • Er zijn ook genoeg deals geweest van een paar maanden of een half jaar.
  We gaan het zien !

 • Launch Exclusives en Holiday Exclusives zijn handelsmerken van Phil Spencer en co (zie E3 2015 en 2017). Kan dus een jaar duren of een halfjaar. Hatelijke praktijken en vooral de vaagheid rond de exclusiviteit storen mij enorm!  Van beidde kanten (ik kijk naar Crash Bandicoot en Rise of the Tomb Raider).

 • Denk dat ze zien dat Fortnite veel potentiële kopers wegkaapt.

 • Maar niet hopen dat Tencent het overneemt, als je ziet hoeveel microtransacties er in Clash Royale zitten, dan ben ik bang dat je zodra je een wapen op wilt pakken €0,99 moet betalen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren