1. De docu over The Witcher-studio CD Projekt Red komt vandaag uit

De docu over The Witcher-studio CD Projekt Red komt vandaag uit

Vanaf vandaag start de documentaireserie rondom CD Projekt Red en de The Witcher-reeks. Er is nu een trailer van te bekijken.

De documentaire wordt gemaakt door Danny O'Dwyer en is gefinancierd via crowdfunding. De docu bestaat uit zes delen die vanaf vandaag tot en met vrijdag 13 oktober lanceren.

O'Dwyer maakt vaker documentaires over games en biedt daarin vaak veel voorheen onbekende details over de ontwikkeling ervan. Hij heeft documentaires over onder andere Doom, Final Fantasy 14 en Rocket League gemaakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • The witcher 3 wild hunt was ook beste game van het jaar 2015.    Dus deze mini-series van noclip ga ik zeker kijken.  • Altijd interessant! Zelf studeer ik op dit moment Business IT en zag al met de Halo 5 documentaire al bekende elementen van wat wij op school leren. Ik ben erg benieuwd naar deze.    Hele unieke bedrijf vergeleken met bedrijven zoals Ubisoft.

  • Vind de docu's van die gast echt n prachtig stuk gamejournalistiek. Jammer dat er crowdfunding voor nodig is en n kind dat in n mic over gta of fifa loopt te schreeuwen in sommige gevallen t geld kan binnen harken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren