1. Replay camera in Need for Speed Payback is uit te zetten

Replay camera in Need for Speed Payback is uit te zetten

Spelers kunnen er in Need for Speed Payback voor kiezen om een replay camera tijdens races uit te schakelen.

Tijdens het racen kunnen spelers tegenstanders van de weg af beuken. Dat triggert een korte herhaling die in beeld wordt gebracht in slow motion. Hoewel dit voor het nodige spektakel zorgt, kan dit de gameplay in de weg zitten. Daarom heeft EA er voor gekozen dat deze replay camera uitgezet kan worden.

Hieronder is een oudere gameplaytrailer van de racegame te zien, waarin duidelijk de replay camera in werking is te zien. Spelers kunnen straks dus zelf kiezen of ze deze camera actief houden. Need for Speed Payback komt op 10 november uit op pc, Xbox One en PlayStation 4. Via Early Access en Origin Access kan de game een week eerder gespeeld worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Mooi !
    Ik denk dat je het op een gegeven moment wel wilt uitzetten.

  • mijn mening, snel uitzetten

  • Ziet er wel spectaculair uit! In Burnout Paradise was het een revolutie op gebied van crashes, dit gaat nog een stapje verder. Gaaf in beeld gebracht maar vraag me idd af of het lang houdbaar is. Mooie game voor in de budgetbak voor < 20 eurie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren