1. Vanaf nu ook gamen óp InsideGamer

Vanaf nu ook gamen óp InsideGamer

Vanaf deze week kun je op InsideGamer.nl ook gamen! Tegen andere communityleden, maar voornamelijk tegen die van PU.nl en Gamer.nl. Dit is onderdeel van een beta die we doen met de Nederlandse startup Eazegames, waarin je coins en ook echt geld kunt verdienen met je skills.

Sinds een paar jaar zijn ze druk bezig met de startup Eazegames; Stijn(24) en Robert(23), twee jonge gasten uit Amsterdam die het idee kregen voor een online gaming platform waar mensen skill games tegen elkaar kunnen spelen, om echt geld. De games zijn voornamelijk op skill gebaseerd, zoals 9 Ball Pool, Color Pin en Tower Stack. Winnen door toeval is er dus niet bij en je verliest dus geen geld door geluksvogels. Omdat we dat idee wel tof vinden, hebben we op onze site vanaf nu drie weken lang een bèta draaien, waarin je het kunt opnemen tegen andere leden uit de InsideGamer community. Standen zullen bij worden gehouden in leaderboards en vergeleken worden met de communities van PU.nl en Gamer.nl.


Nog geen echt geld
Over verliezen hoef je je echter nog geen zorgen te maken, want je kunt in de bèta nog niet met echt geld spelen, alleen maar met de ingame currency: EazeCoins. Robert: ‘Het is een kans om al op EazeGames te spelen voordat wij eigenlijk klaar zijn met de ontwikkeling. Leuk voor de speler, maar ook erg waardevol voor ons. Zo kunnen we feedback krijgen van de spelers en het uiteindelijke platform aanpassen.’ In de uiteindelijke versie van het platform zullen de EazeCoins naast echt geld gebruikt kunnen worden. Stijn: ‘Het leuke is dat je met EazeCoins ook gewoon aan competities kunt meedoen en zelfs prijzengeld ontvangen als je wint.’ Zo komt er uiteindelijk ook een wekelijkse competitie waarin je prijzen tot €1000 op kunt gaan strijken.

Voorbeeldje?
Het is volgens de mannen van EazeGames heel simpel. Stijn: ’Stel wij willen 9 Ball Pool spelen. Jij zet €1 in en ik zet €1 in. Dan is de pot €2. Dan krijgen wij beiden 3 minuten de tijd om zoveel mogelijk punten in 9 Ball Pool te scoren. De winnaar van de game krijgt dan de pot van €2, minus de servicekosten van het platform. Als je een account aanmaakt, moet je vooraf een goed doel kiezen, 10% van de servicekosten gaat dan naar jouw gekozen goed doel.

Vanaf nu kun je dus op InsideGamer.nl checken hoe goed onze community het doet ten opzichte van de community van Power Unlimited en Gamer. Wil je je aanmelden en dit proberen? Meld je dan aan via deze link,dan wordt je automatisch ingedeeld in de IG community. Succes!
Ter ere van de bèta kan de speler die het de meeste coins binnenhaalt voor IG 400 euro winnen .

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ben benieuwd wat de "servicekosten" van het platform zijn ;)  Daarbij vind ik het nogal raar dat een website zoals IG zich dus straks gaat lenen voor spelletjes waarbij mensen echt geld kunnen winnen of verliezen.

 • Nergens staat er dat de opzet ervan origineel is en de servicekosten zullen waarschijnlijk om een paar cent gaan.  Voor Insidegamer is het een nieuwe manier om bestaande members met elkaar in contact te komen door middel van een game. Opzich wel een prima idee voor een website die zich op games richt. Als je geen geld wil verliezen, dan speel je niet lijkt me ;) .

 • Oh, nou dan verschillen we daar van mening :P ook niet erg natuurlijk. Laat ze er anders nog een fruitkast ingooien, dan maken we er een IG-Casino van ;)  Ben overigens ook benieuwd naar de veilige betaalmogelijkheden en disclaimer voor jongere gamers ;)

 • Wat beter was geweest en wat voor maximale contact met bestaande members had gezorgd: IG5.

 • Het feit dat dit soort ontwikkelingen voor een (stabiele) mobiele versie van de website gaan zegt al genoeg.. het gaat al een tijd bergafwaarts met IG

 • Dit is gewoon een nieuwe inkomstenbron voor IG :P laten we het niet mooier maken dan het is.  Jammer dat deze community zo langzaamaan gaat veranderen in een website met flashgames voor huismoeders.

 • Eens met buutvrijAtDeGroteEik

 • Oh, dat is dus de knop die mijn AdBlock net van de pagina verwijderde…

 • Haha ik heb het direct even zelf nagekeken en je hebt gelijk :D

 • Zorg eerst maar eens voor een fatsoenlijke mobiele website.

 • Mobiele pagina? Niet nodig. Een poolspel met echt geld, dat is wat IG nodig heeft.

 • Vandaar dat ze ook zo een fan zijn van Activision en nooit een negatief woord over Supply Drops plaatsen.

 • Is dit dé nagel aan de doodskist van InsideGamer (en de andere ReShift game sites)?

 • Dit. Mensen ik heb genoten van jullie. Het waren 11 mooie jaren. Adios

 • Nee hoor, bij Hyves heeft het ook gewerkt. _O-  Alle gekheid op een stokje. Ja.

 • zucht

 • CSGO Lotto

 • Hackers incoming in 3….2….1

 • Niet geleerd van de fouten uit het verleden jongens? Ik herinner me nog dat een aantal jaar geleden er ook een flash-games pagina werd toegevoegd aan Insidegamer. Niemand die er op zat te wachten, niemand die er gebruik van maakte en niemand die het mistte toen het een paar maanden later van de site werd gegooid. Jongens, ga nou eens aan de slag met die website, kom met een concreet plan waar jullie naar toe willen en communiceer dat met jullie members. Wij willen echt wel, maar de site loopt simpelweg gewoon leeg als het zo blijft doorgaan.

 • Ze leren het niet, rond pixelcake is dit ook al zo vaak gevraagd maar er wordt geen gehoor aan gegeven.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren