Trailer wordt verbonden aan Red Dead Redemption 2-map

Nieuws | -

Red Dead Redemption-fans hebben de details van de nieuwe trailer gekoppeld aan de eerder gelekte map door deze grondig te analyseren.

In 2016 bevestigde een anonieme bron bij Rockstar Games dat Red Dead Redemption 2 inderdaad in de maak is. Dezelfde bron liet toen ook weten dat de gelekte map inderdaad deel zou zijn van de nieuwe Red Dead Redemption-game.

Toch betekent het feit dat het hier om een anonieme bron gaat dat fans nog steeds op zoek zijn naar bewijs voor de echtheid van de kaart. Immers heeft Rockstar Games zelf de kaart nog niet officieel bekendgemaakt.

In een grondige analyse hebben zij de omgeving die getoond werd in de trailer bekeken en oriëntatiepunten herkend en gekoppeld aan de bovengenoemde kaart. Hieronder is een gif te zien waarin deze herkenningspunten zijn aangegeven. Op het GTA-forum over Red Dead Redemption 2 is meer informatie te vinden over bevindingen wat betreft de uitgelekte map.

Lees hier nog meer over wat we geleerd hebben van de Red Dead Redemption 2-trailer die afgelopen donderdag verscheen.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.