Vecht dit weekend om wc-gewoonten in Splatoon 2

Nieuws | -

Europese Splatoon 2-spelers vechten aankomend weekend om hoe je een wc-rol hoort op te hangen.

Het Splatfest van 7 en 8 oktober laat fans strijden voor hoe zij vinden dat de wc-rol in de badkamer hoort te hangen. In 2015 werd op onder andere Facebook een vurige discussie gevoerd door velen over hoe de rol opgehangen moet worden. Het duurde niet lang voor de officiële patenttekeningen uit 1891 van Seth Wheeler, de uitvinder van de wc-rol, op internet verschenen. Hierin is te zien dat de rol aan de voorzijde afrolt.

Toch is het zo dat het originele concept van hoe iets gebruikt zou moeten worden zeker niet altijd de manier is waarop het product dan ook geïnterpreteerd wordt door de massa. Eerder werd in Japan een Splatfest gehouden om wat lekkerder is: Kipnuggets of patat. Ook hier zou men kunnen zeggen dat het gaat om een kwestie van smaak en gewoonte. Hoe vind jij dat een toiletrol opgehangen hoort te worden? Laat het weten in de comments!


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.