1. Cuphead-speler verslaat bazen zonder geraakt te worden

Cuphead-speler verslaat bazen zonder geraakt te worden

Cuphead is een pittig spelletje, maar dat houdt spelers niet tegen om speedruns te houden waarbij alle bazen verslagen moeten worden zonder ook maar een enkele keer geraakt te worden.

Iedereen die Cuphead ook maar een minuut heeft gespeeld weet hoe moeilijk dat is, maar toch doen genoeg spelers het. De huidige recordhouder is een speler die zichzelf Fireb0rn noemt, die alle bazen zonder schade op te lopen in 37 minuten en 49 seconden heeft verslagen. Check het hieronder maar eens. We kunnen niet anders dan onder de indruk zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Waar blijft jullie review? :)

 • die van Forza idem maar die heeft wellicht meer tijd nodig :)
  iig 2 mooie releases al laat ik cuphead nog even wat het is. Wat geschrokken van de difficulty op de gamescom. Des te meer respect voor lui die dit doen (uit het filmpje).

 • Dit is geen speedrun… Maar desondanks dat knap.

 • Deze game is zeker aan de (zeer) moeilijke kant ja, laat daar geen misverstand over bestaan!
  Heel knap dat iemand dit voor elkaar krijgt! Netjes!!  Ik vraag me echter wel af hoeveel uren hij al in de game heeft zitten.  En inderdaad… Waar blijft de review? :)

 • Ik hoop op een fysieke special edition zoals Ori and the Blind Forest.  Deze game verdient meer dan een levenloze digitale aanschaf!

 • EENS!
  Ik schaf 'm direct voor een 2e keer aan als er ook nog een fysieke versie uitgebracht wordt! :)

 • Dat heb ik gedaan met Life is Strange (na de digitale aanschaf en een hoop tranen heb ik de Collector's Edition nog net op tijd kunnen kopen).  :')

 • Welkom in de toekomst.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren