1. Live-action Sonic-film krijgt herstart dankzij Paramount

Live-action Sonic-film krijgt herstart dankzij Paramount

Het leek even alsof we (helaas?) geen Sonic-film mochten gaan kijken, maar gelukkig is daar Paramount Pictures die de live-action film van Sonic the Hedgehog op heeft gepakt.

In 2016 werden de plannen voor deze film al bekendgemaakt. Er kwam echter geen vaart in het proces. Daarbij had Sony recent het project op stop gezet. Nu heeft Paramount Pictures de draad opgepakt en is de live-action Sonic the Hedgehog-film weer volop in de maak.

Deadpool director Tim Miller is aangewezen als executive director van deze film. Hij zal hierbij hulp krijgen van regisseur Jeff Fowler en producer Neal H. Moritz, die onder andere bekend is van The Fast and Furious. Wie precies het verhaal gaat schrijven is nog niet bekend, wat waarschijnlijk de reden is waarom we nog geen informatie hebben over waar de film over zal gaan.

Het plan voor de visuele stijl van de film is om een combinatie te maken van live-action en CGI-elementen. Wanneer de bekende blauwe egel in de bioscopen te zien zal zijn is nog niet duidelijk.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Ik ben een groot Sonic fan, maar deze film hoeft van mij niet. Kan alleen maar rampzalig uitpakken.

  • NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren