1. Een aap staat voor keuzes in Planet of the Apes: Last Frontier - Trailer

Een aap staat voor keuzes in Planet of the Apes: Last Frontier - Trailer

Er is een nieuwe trailer uitgebracht van Planet of the Apes: Last Frontier. Hierin is geen gameplay te zien, maar wordt wel een belangrijk aspect van de game benadrukt.

De game werd in augustus aangekondigd door de Engelse ontwikkelaar Imaginati Studios en speelt zich af tussen de films Dawn of the Planet of the Apes en het dit jaar te verschijnen War for the Planet of the Apes.

Spelers moeten in de game morele keuzes maken en deze trailer benadrukt dat. De aap Khan moet bijvoorbeeld kiezen om mee te vechten met hoofdaap Caesar, of zijn familie veilig te houden. In de game staat een nieuwe groep apen centraal die in de Rocky Mountains leven. Zij doen niet mee aan het gevecht tegen de mensen, maar door de strenge winter moeten ze de mensheid opzoeken om eten te vergaren.

Planet of the Apes: Last Frontier moet ergens dit najaar op PlayStation 4, Xbox One en pc verschijnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren