1. Vecht tegen epische monsters in Dragon's Dogma: Dark Arisen - Trailer

Vecht tegen epische monsters in Dragon's Dogma: Dark Arisen - Trailer

Sinds vandaag is Dragon's Dogma: Dark Arisen verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Hieronder is de lanceringstrailer van de game te zien.

Dragon's Dogma: Dark Arisen kwam in 2013 uit op Xbox 360 en PlayStation 3. Het was een uitgebreide versie van Dragon's Dogma. De game kwam een paar jaar later ook naar pc met verbeterde graphics.

Met deze nieuwe versie is de game ook op PlayStation 4 en Xbox One speelbaar. Bekijk hieronder de trailer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • ben nu druk aan het spelen sinds afgelopen zaterdag (foutje van de post :D)
  En hij is zeker de iets mer dan €20,- waard als men hem nog nooit gespeeld heeft. een Homage aan ouderwetse RPG's zoals Gothic & Risen, maar met de soepelheid van een moderne actie-RPG.  Gamertag: Wulfie NL & Pawn "Vi Sovari"

 • Als ik dit zo zie, dan is de grafische update echt minimaal. Ik heb hem nog niet gespeeld, maar hij zat gratis bij PS Plus een keer en heb hem toen gedownload.  Welke versie zal ik spelen?

 • Zit te twijfelen of ik deze game moet proberen of niet. Is deze game een beetje vergelijkbaar met Skyrim en/of The Witcher 3 ?
  Prijs is inderdaad geval prima in de psn store (24,99).

 • Het is in zo verre te vergelijken dat t n open wereld actie RPG is. Het heeft niet de sandbox mogelijkheden van Skyrim en het verhaal en de wereld stellen niet veel voor. De combat is wel vele malen beter dan die van the Witcher en Skyrim.  Vond het destijds n toffe RPG met n super combat systeem. De Dark arisen DLC maakte de game af en haalde er wat kinderziektes uit.

 • Bedankt voor je antwoord. Ga de game wel proberen denk ik……….is wel wat voor mij als ik dat zo lees ;)

 • Game ziet er toch veel beter uit op mijn PS4 pro tegenover op PS3 vind ik.
  Echt 1 van de beste rpg's op PS3 in de tijd!
  Voor 24,98 zou ik deze game toch zeker aanschaffen als je van rpg's houd!

 • Ziet er tof uit en dat voor 25euro, even wat meer gameplay beelden checken, ben niet zo'n rpg man, maar de battles zien er wel stoer uit

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren