1. Speciale trailer viert het 25-jarige bestaan van Mortal Kombat

Speciale trailer viert het 25-jarige bestaan van Mortal Kombat

Er is een video uitgebracht ter ere van de 25ste verjaardag van de Mortal Kombat-serie. Hierin wordt gehint naar een nieuwe game.

In de trailer zijn fragmenten te zien van verschillende Mortal Kombat-games, terwijl ontwikkelaars bespreken wat Mortal Kombat uniek maakt.

Zo wordt vertelt dat vroeger nergens vrijgegeven werd hoe je bepaalde aanvallen moest uitvoeren, waardoor mensen gedwongen werden om het zelf uit te vinden tijdens het spelen van arcade-versies. Daarnaast heeft geweld altijd een grote rol gespeeld in de serie, vooral de manier waarop personages afgemaakt worden met fatalities.

Tegen het einde van de video wordt gehint naar een nieuwe titel, doordat ontwikkelaars aangeven zin hebben in de toekomstige Mortal Kombat-game. Daarna zeggen ze dat ze "al te veel gezegd hebben", waardoor het idee ontstaat dat er al volop aan een nieuwe titel gewerkt wordt. Bekijk hieronder de video.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Ja de goede oude tijd, de tijd dat je voor de nieuwste muziek nog langs de Free Recordshop moest en daar stond je dan met je grote oogkleppen op om te beluisteren of het wat was.(…al is dát weer terug haha…in mijn tijd wilde je juist zo klein mogelijke oordoppen). En idd, de fatalities kreeg je via via door of er stond wel eens wat in die game magazines. Je moest nog moeite voor dingen doen, ondanks dat alles makkelijker is geworden, was het toen specialer. Waar is die tijd gebleven? ;-)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren