1. Ubisoft maakt alle dlc voor Assassin's Creed Origins bekend

Ubisoft maakt alle dlc voor Assassin's Creed Origins bekend

Alle downloadbare content voor Assassin's Creed Origins is bekendgemaakt.

De betaalde content bestaat uit twee pakketten, genaamd The Hidden Ones en The Curse of the Pharaohs. Deze verhaalgedreven uitbreidingen verschijnen in respectievelijk januari en maart 2018.
In The Hidden Ones wordt gekeken na de jaren na Origins' verhaal waarin de Brotherhood het aan de stok krijgt met de Romeinen in een nieuwe rgio. The Curse of the Pharaohs draait om Egyptische mythologie en laat spelers in een mysterieuze dimensie tegen ondode farao's vechten.

Ook betaald zijn de Roman Centurion en Huros Packs, add-ons met nieuwe wapens, outfits en schilden die in november dit jaar uitkomen. Tot slot zijn ook een pakket van 500 Helix Credits en een exclusief bijzonder wapen, de Calamity Blade, op de dag van lancering te koop. Alle hierboven beschreven dlc is onderdeel van de seizoenspas.

Er komen ook gratis updates voor de game beschikbaar. Zo verschijnen er na de lancering diverse 'Trials of the Gods'. In deze gevechten nemen spelers het op tegen Egyptische goden. De voorheen onthulde Discovery Tour, waarin geen combat zit maar spelers wel meer te weten kunnen komen over het oude Egypte, verschijnt begin 2018. Vanaf de lancering kunnen spelers ook een gratis fotomodus downloaden. De Horde-modus tot slot laat spelers tegen golven aan vijanden vechten in een arena. Dit verschijnt begin 2018.

Assassin's Creed Origins verschijnt op 27 oktober voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • dlc, gelijk kopen, zo goedkoop!!

 • Super lame dit.
  Alle dlc al gespoild en de game is nog niet eens uit.
  Moeten nog zeker een half jaar w88 voor de laatste dlc, maar goed dat ik het weet.
  *slaps own face*

 • De dlc klinkt veel belovend. Maar ik weiger season passes te kopen. Ik ga de dlc hoe dan ook kopen maar season passes blijven bullshit.

 • Dus eigenlijk beweer je dat je een dief van je eigen portemonnee bent?

 • Hij heeft groot gelijk, die passes zijn op voorhand ook bullshit. Tenzij je weet wat de dlc exact inhoudt, maar hij gaat de dlc toch sws kopen dus ja dief van eigen wallet.  Maar super vet dope exclusief zwaard en vergeet onze gratis foto mode niet die gratis is maar je wel moet downloaden zodat ie meer gratis voelt.  Hoop dat t n vette game wordt.

 • Tja er is ook wel eens dlc die mij niet aanspreekt en dus ook niet wil hebben. Zonder de season pass te hebben kan ik zelf kiezen welke dlc ik koop.  Maar ik ben in ieder geval blij dat Ubisoft met deze dlc op de proppen komt. Voorlopig AC origins spelen wat nu al gewoon een volwaardige game is dan volgend jaar hopelijk heerlijke dlc.

 • Is er ooit een DLC geweest van AC die jij niet gekocht hebt dan Meta? Zo ja, welke? Vind ik wel interessant om te weten welke DLC van AC in jouw ogen niet goed/interessant is.

 • The lost archives van Revelations.

 • De lost archives vond ik wel tof qua verhaal over Desmond en consorten. Jammer dat ze die verhaallijn zo waardeloos hadden afgerond in AC3. Men wat was ik toen teleurgesteld haha. Het had zo'n gave opbouw vanaf deel 1.

 • Steam heeft genoeg games met season passes zonder dat er DLC uit komt voor die games.

 • Ik heb de dawn of The creed edition besteld bij de ubishop.
  Dus daar zit automatisch een gold edition.  Was helemaal niet van plan om een season pass te halen maar dat editie moest bij mijn collectie komen dus ja season pass mooi meegenomen zo zie ik het.  En ziet er niet slecht uit de uitbreidingen :)

 • Je zegt wel goed :P  Het zijn idd uitbereidingen geen knip en plak later terug content zoals sommige denken.

 • Ik zou zwaar respect hebben voor Ubi wanneer ze eens een game zouden lanceren zonder DLC. Waarbij alles dat anders als DLC gepland was, gewoon gelijk in de game zou zitten ; een volwaardig product dus. Als bijv Witcher 3 van Ubi afkwam, dan waren waarschijnlijk 2 in game regio DLC geweest ' Skelligers wrath' oid. Kut bedrijf.

 • Ja dan was de game na de Bloody Baron quest wel afgelopen. Wilt u ook weten hoe het afloopt voor Ciri? DLC.

 • Beetje kort door de bocht alleen. Zo had de Witcher 3 namelijk ook een Season pass en 2 DLC packs, wel van hoge kwaliteit maar dat doet ER in Principe nu niet toe.  Tuurlijk ik zie ook gewoon liever geen DLC en gewoon alles in een keer. Maar later we ook eerlijk zijn dat het een Klein wonder is dat games nogsteeds voor 50/60 Euro in de winkel liggen.  DLC is naar mijn mening mede te danknen aan dat ontwikkeling gewoon weg duurder wordt. En nee ik vind niet dat het altijd even good wordt uitgewerkt, maar als Ubi nu de volledige game you releasen inclusief alle DLC, Maar dan voor 80/90 euro, Dan zouden we ook allemaal moord en brand schreeuwen.

 • Dit dus. Het maken van games is alleen maar duurder geworden, terwijl de prijzen ervan al een hele tijd hetzelfde zijn gebleven (zeker op PC zijn games zelfs goedkoper geworden). DLC, mits goed uitgewerkt zoals bij Borderlands of The Witcher is dan dan waarschijnlijk de minst schofterige manier om die ontwikkeling te compenseren.

 • Heel kort en onsubtiel zelfs. En ja, er zijn imo wel wat voorbeelden voor goeie DLC (Borderlands 2, The Witcher 3, Dark Souls 1 en 2).  Nee kwaliteit hoort daar zeker niet toe te doen, maar als je toch bij sommige games kijkt hoeveel edities je wel niet van n base game kan kopen tjokvol met "dlc" voor dat de game uit is.  Vroeger, en toen was echt niet alles beter, had dat allemaal in de game gezeten en had je mis nog n uitbereiding gekregen, betaald of niet.
  Maar nu proberen voornamelijk de grote uitgevers je te lokken met n zwaardje dit, paardje dat, exclusieve quest van 5 minuten, mappacks zus etc.
  Puur omdat zij begonnen door te krijgen dat er n bende volk is dat daar gevoelig voor is en wel 5 euro wil neerleggen voor n reskin met andere stats (ik noem maar wat). En geld is geld en de grote bedrijven willen veel geld, wat hun goed recht is, maar doe dat dan niet over de rug van je klanten op een manier waarmee je je klanten probeert wijs te maken dat je ze wat extra geeft voor weinig.  En ik kan hier nog wel langer en uitgebreider over doorgaan, want marketing is ffing interessant. Wij zijn ook maar gedrags beestjes en sommige zijn makkelijk te bespelen. Je hebt niet zoveel schapen nodig om de hele kudde te laten bewegen en als je dat die schapen ook nog leuk kunt verkopen, kassa!  Nu gaan de uitgevers over op microtransacties! Nou ja ze zijn er al n poos mee bezig, maar het begint nu boven te drijven.

 • Dus je rant gewoon door en negeerd ons volledig? Dat kan ook natuurlijk. Feit is ook natuurlijk dat ontwikkeling langer en dus duurder is geworden. Bovendien verwachten we nu natuurlijk meer van games dan vroeger.  Tuurlijk wordt DLC niet altijd even goed uitgewerkt en bij sommige games is het ook echt schandalig. Maar laten we niet doen alsof dit bij alle games gebeurd, en zo weten we ook niet hoe dit bij AC orgins gaat worden. Dat zullen we achteraf pas zien.

 • Ja maar er zit een gigantisch verschil tussen Ubi's DLC en die van bijv. Witcher 3. Witcher 3 vult op een toffe manier aan en is je geld dik en dik waard, dat van Ubi lijkt er uitgehaald te zijn om later extra voor te betalen. Bij Ubi voelt het als goedkoop cash-grabben. Geen moeite met DLC, zolang deze maar aanvoelt als een goede toevoeging, niet als een achter gehouden iets.

 • Ik ben het niet helemaal met je eens Shuckles. Want de ontwikkeling kan dan wel duurder zijn geworden, maar ze hebben tegenwoordig veel meer manieren om geld te verdienen. Kijk bijvoorbeeld naar Mario Kart 8. Daar kwam bijna een half extra spel (16 banen o.a.) bij voor ongeveer €12. Als je dan kijkt naar bijvoorbeeld Call of Duty, dan vragen ze veel meer geld voor kleine content, en dan hebben zij ook nog micro transacties. Daarnaast heeft Overwatch ook constant nieuwe content die gratis is. In mijn ogen is het gewoon een keuze van een bedrijf hoe zij DLC introduceren. Daarnaast vind ik de prijs van een game al duur genoeg, en zou ik het heel raar vinden als games duurder zouden worden.  In dit geval van AC denk ik dat de DLC prima kan zijn (de inhoud weet ik natuurlijk nog niet) maar ik heb niet het gevoel dat deze inhoud ten koste gaat van de story. Dit hebben ze eerder wel gedaan kan ik me herinneren waarbij bepaalde sequenties eruit waren gehaald om deze als DLC toe te voegen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren