1. Van PsOne-game naar PS4-sport met Gran Turismo Sport - Trailer

Van PsOne-game naar PS4-sport met Gran Turismo Sport - Trailer

In deze commercial van Sony staat de aankomende racetitel Gran Turismo Sport centraal.

De video toont een aantal racewagens, klaar voor een race, terwijl op de ruiten van de auto's beelden van oude Gran Turismo-games te zien zijn. Ondertussen meldt een stem dat spelers "niet een nieuwe game nodig hebben, maar een sport".

De racegame verschijnt op 18 oktober in Europa en is exclusief voor PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Leuk,  zou alleen fijn zijn als de servers een keer online zouden zijn wanneer ik tijd heb om de demo te proberen, momenteel al 2 dagen en een ochtend niks kunnen doen. Mocht de final game ook "always online" zijn haak ik bij deze af - ik wil kunnen gamen wanneer het mij uitkomt. Zelfs offline functies zoals de garage en een freaking foto-modus zijn voor mij al deze tijd niet beschikbaar.

 • Vind het grappig dat ze "gamers" hebben gebruikt die zeggen dat ze geen spel nodig hebben, maar een sport, terwijl ik de stijl van de game overal moet verdedigen omdat iedereen overal de game zit af te kraken voor het niet hebben van de standaard GT karakterestieken (grote singleplayer modus, 800+ autos, etc) xD Schijnbaar willen mensen geen E-sport focussed game, maar gewoon GT7.

 • Vond het slecht tot zover heb mijn pre-order meteen gecanceld en dat als grote race fan als ik…online werkte niet eens kreeg iedere x fout melding te weinig tracks geen schade ( zoals altijd ) en niet eens een fatsoenlijke campain-mode wil gewoon cups kunnen racen maar ook dat ontbreekte aan deze game beetje jammer maar helaas gelukkig hebben we Forza achter de hand…

 • Het is een Beta he mensen geen demo!!

 • deze gaat zo hard tegenvallen bij veel mensen..
  De licences waren leuk zoals vroeger.. de challenges waren ook leuk, tot ik bestefte dat er gewoon niks anders in zat qua singleplayer.. ik ben hem nu al beu, naast alle online downtime.

 • Ik keek er wel naar uit maar de demo is me vooral grafisch erg tegengevallen. Las in de PU (ja uit nostalgie lees ik die nog altijd) dat dit zo ongelooflijk bizar mooi moest zijn mooier dan welke andere racegame dan ook. Nou misschien als de game nog geen ps4 pro ondersteuning had in de demo (had 4k en hdr geselecteerd). Ik vond sommige dingen mooi, zeker de filmpjes, maar de omgeving en afwerking doen helemaal niet zo fraai aan.
  Het racen was best lekker qua gameplay maar dat zit altijd wel goed.

 • Zoals ik bovenstaand al schreef kon ik enkel de menu's zien. Mij viel ook op dat de auto's er best mooi uitzien maar omgevingen werkelijk waar op niveau GT5 zijn blijven hangen - althans als ik de filmpjes bij paar minuten inactief zijn moet geloven. Vanavond waag ik nog een poging.

 • Ik heb geen bugs gehad. Wel was het zo dat de demo pas maandag gespeeld kon worden dus weet niet of je toevallig eerder hebt proberen te spelen. Maar als ik je reactie lees betrof het ook afgelopen dagen.
  Ik wil vanavond ook een tweede poging wagen maar vind het verschil tussen de menufilmpjes en gameplay tergend en vermaak me al aardig met zowel PC2 als Forza7. Weet echt nog niet of ik zin heb in een derde racegame in deze periode.

 • Never mind ik kom er ook al niet meer in…

 • Dinsdagavond nog de hele avond geprobeert maar na het aftellen naar start vd race (afwachtende in kwalificatie) telkens disconnected en "servers in maintenance". Gewoon compleet onspeelbaar naar mijn idee en vind het knap dat er zoveel gameplay te zien is online, in de 3 uurtjes dat ik het geprobeerd heb heb ik 2 rondjes kunnen rally rijden en met een Jaguar over een circuit kunnen karren voor ik weer vast werd gezet in een hoofdmenu zonder ook maar iets te kunnen selecteren. Jammer want vond het ten opzichte van GT5 een flink stuk beter rijden. Misschien ooit nog uit de budget bak om 't een kans te geven.

 • Vermaak me heel goed met de demo. Alles werkt perfect bij mij.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren