1. Meer details over Pokémon Ultra Sun en Moon gelekt

Meer details over Pokémon Ultra Sun en Moon gelekt

Er is een aantal details bekend geworden over Pokémon Ultra Sun en Moon door gelekte pagina's uit het Japanse tijdschrift CoroCoro van deze maand.

De uitgave van CoroCoro van deze maand bevat weer nieuwe details over de aankomende Pokémon Ultra Sun en Moon. Het tijdschrift komt eigenlijk pas op 15 oktober uit, maar er zijn al wat bladzijdes gelekt. Uit de eerste pagina's is op te maken dat Dusk Mane Necrozma en Solgaleo speciale Z-moves krijgen.

Solgaleo Z verandert de aanval Sunsteel Strike in Sunshine Smasher, terwijl Lunala Z de move Moongeist Beam omzet naar de sterkere Moonlight Blaster. Daarbij kan Dusk Mane Necrozma een nieuwe aanval gebruiken, namelijk Photon Geyser. Ook krijgen beide nieuwe vormen van Necrozma de Prism Armor-ability.

Op een andere bladzijde van CoroCoro is te lezen dat Z Rotom Power geïntroduceerd wordt, die ontgrendeld wordt door een goede band op te bouwen met Rotom, je Pokédex. Met deze kracht krijgen spelers de mogelijkheid twee Z-moves te gebruiken tijdens een gevecht, in plaats van vast te zitten aan het limiet van één per battle.

Dit betekent ook dat spelers de mogelijkheid krijgen meer interacties te hebben met Rotom Dex. Zo zal de Pokédex vragen stellen, waar mensen vervolgens antwoord op kunnen geven en kan Rotom behulpzaam zijn in de zoektocht naar items in de game met feature Rotom Power.

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon komen op 17 november uit voor Nintendo 3DS. Hieronder staan de gelekte pagina's van de CoroCoro-uitgave van deze maand afgebeeld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • 2 Z-moves per battle? Wat een onzin joh. Ik hoop dat alleen in de story zelf gebeurt en niet tijdens Wifi battles want dat zou echt heel lomp zijn.

  • Dit was precies hetzelfde wat ik me afvroeg. Ik denk wel dat er een aangepaste battle format gaat komen waar je inderdaad twee keer een Z-move kan gebruiken en dat het huidige battle formay gewoon blijft bestaan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren