1. EA Access en Origin Access krijgen dit jaar Mass Effect: Andromeda

EA Access en Origin Access krijgen dit jaar Mass Effect: Andromeda

EA heeft een aantal games aangekondigd die dit jaar nog op de services EA Access en Origin Access moeten verschijnen, waaronder het eerder dit jaar uitgekomen Mass Effect: Andromeda.

Dat betekent dat iedereen die een abonnement heeft op een van deze services op pc of Xbox One, de Mass Effect-game dan gratis kan spelen. Ook Dead Space 3, het meest recente deel in de actie-horrorserie, komt dit jaar nog naar de services.

Games als Star Wars Battlefront 2 en Need for Speed: Payback krijgen daarnaast dit jaar gratis trials op Access en Origin. Ook de Xbox One-versie van De Sims 4 kan van te voren uitgeprobeerd worden. Meestal lanceren deze testversies een aantal weken voor de uiteindelijke release en kan progressie meegenomen worden naar de uiteindelijke versies.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Mooi nieuws! Had er al een tijdje geen gebruik van gemaakt omdat ik BF1 en Titanfall 2 al had aangeschaft voordat deze in de Vault kwamen.

  • Kan je mooi verkopen toch

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren