1. Pokémon de Film-trailer vergeleken met originele serie - Video

Pokémon de Film-trailer vergeleken met originele serie - Video

In een video op Youtube is de filmtrailer van Pokémon de Film: Ik Kies Jou! vergeleken met de eerste Pokémon-serie.

De nieuwe film, die vanaf 5 november in Nederlandse bioscopen draait, vertelt het verhaal van Ash en Pikachu die hun reis beginnen en op zoek gaan naar de legendarische vogel Ho-Oh. Uit de vrijgegeven trailers was al op te maken dat de film veel wegheeft van de serie.

Nu zijn de beelden van de officiële filmtrailer vergeleken met de overeenkomstige scènes uit de eerste Pokémon-seizoen Indigo League uit 1997. Hieruit is te zien dat deze behoorlijk overheen komen. Het bevestigt dat de film nostalgische waarde bevat voor de Pokémon-liefhebbers die zijn opgegroeid met de televisieserie.

Bekijk hieronder de video.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

 • InsideFilmer

 • Dat gaat voor Pokemon niet helemaal op natuurlijk. Pokémon is ontstaan als gameserie op de Gameboy. Alles wat daarna kwam (anime, films, kaarten etc) is dus daardoor gebaseerd op de videogame. Hetzelfde geldt voor een serie als Assassin's Creed. Dat is begonnen als gameserie, waar later comics, boeken en films over zijn gemaakt. Ook gebaseerd op de game dus.  Voor series als Lord of the Rings, Star Wars, Harry Potter is het precies andersom. Die zijn begonnen als boek of film, waar later games van gemaakt zijn over die werelden.

 • Het gaat nu om een bioscioopfilm en niet om de oorspronkelijke game. Daarbij worden hier films met elkaar vergeleken en niet een game en een film. IG heeft eerder aandacht gegeven aan de film, dat is goed. Het is naar mijn mening niet passend om elk nieuwsbericht over de film hier te plaatsen. Desnoods gebundeld in een "special" als de film uit is gekomen. Games en films zijn verschillend, ongeacht de originele status.

 • Moeilijk doen om het moeilijk doen. JaXter heeft gewoon een punt. Insidegamer mag toch gewoon zaken behandelen die gerelateerd zijn aan games. Laatst stond er ook een bericht over de Pokémon Trading Card Game, heb je daar ook moeite mee? Ik zie het probleem niet.

 • Dat artikel moedigde ik juist aan. Het heet niks voor niks Card Game.

 • Toen pickachu nog een dikke douchebag was. Well nolstagie momentje om de oude versie zo te zien.

 • 1997 versie is veel beter…

 • Jij hebt de nieuwe al gezien? Wat was er precies beter aan de oude?

 • De nostalgie;) en the fat pikachu

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren